aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑAγώνες τοξοβολίας για ΑΜΕΑ σήμερα στο Πλατύ

Aγώνες τοξοβολίας για ΑΜΕΑ σήμερα στο Πλατύ

Οι δύο πρώτοι αγώνες τοξοβολίας για ΑΜΕΑ-αθλητές, που διοργάνωσε το Σωματείο Τοξοβολίας «Τοξότες Αχαιοί», τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο, είχαν τεράστια επιτυχία και όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν κατενθουσιασμένοι, με αποτέλεσμα ο σύλλογος τοξοβολίας να αποφασίσει τη διεξαγωγή άλλης μιας διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, σήμερα στο γήπεδο του Γυμνασίου Πλατύ Αγλαντζιάς θα πραγματοποιηθούν αγώνες. Η άφιξη και προετοιμασία των αθλητών είναι προγραμματισμένη για τις 09:00, ενώ η έναρξη των αγώνων θα γίνει μία ώρα αργότερα. Στις 12:30 αναμένεται να ολοκληρωθούν οι αγώνες και θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των βραβείων.

Πληροφοριακά να αναφέρουμε ότι το Σωματείο Τοξοβολίας «Τοξότες Αχαιοί», με έδρα την Αγλαντζιά, φιλοξενεί αθλητές με οπτική αναπηρία (ΑΜΕΑ), οι οποίοι μαθαίνουν και αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους στο άθλημα όχι μόνο για διασκέδαση αλλά και για να συμμετάσχουν σε αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ