aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑγώνες τάεκβοντο ενόψει του Πανευρωπαϊκού

Αγώνες τάεκβοντο ενόψει του Πανευρωπαϊκού

Το σωματείο τάεκβοντο «Μακεδονία» που εδρεύει στη Λάρνακα, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του στο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Από το σωματείο αυτό, το οποίο χαρακτηρίζεται φυτώριο πρωταθλητών για την Εθνική Ομοσπονδία Τάεκβοντο Κύπρου (ΕΟΤΚ), της οποίας είναι μέλος πέρασαν αρκετοί αθλητές/αθλήτριες που κέρδισαν μετάλλια σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα Τάεκβοντο.

Το πιο πάνω σωματείο του οποίου ιδρυτής και προπονητής είναι ο Γιάννης Δημητρίου (7 Dan WTF, 8 DAN ETU), άρχισε ήδη να προετοιμάζεται ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων/Νεανίδων, που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο (Λάρνακα) από  01 μέχρι 05  Νοεμβρίου 2017, αλλά και για το Πανευρωπαϊκό U21, που θα γίνει στη Βουλγαρία αρχές Απριλίου 2017, ως επίσης και για τους αγώνες δυο Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων 2017.

Για το σκοπό αυτό, το μεγάλο αυτό σωματείο που διαθέτει υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Σάββατο που μας πέρασε προπονητικούς αγώνες στους οποίους πήραν μέρος 85 αθλητές και αθλήτριες από 8 σωματεία μέλη της ΕΟΤΚ. Σημειώνουμε ότι τα μέλη σωματεία της ΕΟΤΚ  είναι πάνω από 25.

Παρόμοιους προπονητικούς αγώνες θα διοργανώσει το σωματείο «Μακεδονία» και μέσα στον  Μάρτιο, στους οποίους θα καλέσει αθλητές /αθλήτριες και από άλλα σωματεία μέλη της ΕΟΤΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ