aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑγώνας ορεινής ποδηλασίας «Άρωνας MTB XC 2017-Άλφα Μέγα»

Αγώνας ορεινής ποδηλασίας «Άρωνας MTB XC 2017-Άλφα Μέγα»

Ένα ποδηλατικό διήμερο είχαν την ευκαιρία να περάσουν μικροί και μεγάλοι στο πλαίσιο του αγώνα «Άρωνας MTB XC 2017-Άλφα Μέγα» που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας σε συνεργασία με τις Υπεραγορές Άλφα Μέγα.  

Συγκεκριμένα, το Σάββατο στήθηκε μια μεγάλη γιορτή στην Υπεραγορά Άλφα Μέγα στα Λατσιά με ποδηλατικές επιδείξεις και άλλες δραστηριότητες για παιδιά. Παράλληλα, στο πλαίσιο των προσπαθειών του Ποδηλατικού Ομίλου Λευκωσίας και των Υπεραγορών Άλφα Μέγα για στήριξη και ανάπτυξη του αθλητισμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας «Άρωνας MTB XC 2017-Άλφα Μέγα» γύρω από το ύψωμα του Άρωνα στη Λευκωσία.

Αθλητές υψηλών επιδόσεων και ερασιτέχνες ποδηλάτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τεχνική τους και την αντοχή τους σε μια πίστα ορεινής ποδηλασίας δίπλα από τη Λευκωσία, την οποία μπορούν να χρησιμοποιούν τακτικά για εκγύμναση και βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Ο αγώνας αποτελούσε τον 4ο αγώνα Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας Κύπρου 2017 και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Νικητής στην κατηγορία των ανδρών αναδείχθηκε ο Μάριος Αθανασόπουλος, των γυναικών η Jelena Petrova και στα παιδιά ο Στυλιανός Γρηγορίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ