aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑγώνας κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου: «Agrokipia road race 2020»

Αγώνας κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου: «Agrokipia road race 2020»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος Αγώνας κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας «Agrokipia road race 2020 powered by AstroBank».

Τον αγώνα διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «Άγιος Μνάσων» σε συνεργασία με την κοινότητα Αγροκηπιάς και σε αυτόν έλαβαν μέρος πέραν των 90 αθλητών και αθλητριών των επίσημων κατηγοριών της ΚΟΠΟ, όπου διαγωνίστηκαν σε κυκλική διαδρομή 23ων χιλιομέτρων στην περιοχή της Αγροκηπιάς.

Μέσα σε μία όμορφη αλλά ταυτόχρονα απαιτητική διαδρομή οι αθλητές απόλαυσαν τις ομορφιές της φύσης που προσφέρει η συγκεκριμένη ημιορεινή περιοχή Λευκωσίας. Συνδιοργανωτής του αγώνα ήταν η κοινότητα της Αγροκηπίας όπου προσέφερε απλόχερα τη φιλοξενία της στους αθλητές αλλά και σε όλο τον κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες, ενώ τον αγώνα στήριξε η AstroBank.

Αγώνα πολύ Υψηλού επιπέδου χαρακτήρισαν το «Agrokipia road race 2020 powered by AstroBank» οι διακριθέντες αθλητές αφού εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το απαιτητικό και αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα καθώς και για την εξαιρετική διοργάνωση της όλης αθλητικής εκδήλωσης από τον ποδηλατικό όμιλο «Άγιος Μνάσων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ