aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΓΟ: Φεστιβάλ καλοκαιριών δραστηριοτήτων

ΑΓΟ: Φεστιβάλ καλοκαιριών δραστηριοτήτων

Το Πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους» του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας διοργανώνει το δέκατο φεστιβάλ καλοκαιρινών αθλητικών δραστηριοτήτων. Φέτος το φεστιβάλ θα παρουσιάσει μια καινοτομία, αφού θα διεξαχθεί σε δύο χώρους: Στις Φοινικούδες στην παρουσία του Προέδρου του ΚΟΑ και του Δήμαρχου Λάρνακας και στην παραλία του ΚΟΤ, την Τετάρτη, 12 Ιουλίου, από τις 09:30 το πρωί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν πέραν των χιλίων παιδιών. Σκοπός είναι τα παιδιά να αθληθούν και να περάσουν ευχάριστα, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν αθλήματα που διεξάγονται στη θάλασσα και την παραλία όπως: Κολύμβηση, Κωπηλασία, Κανό, Μπιτς Βόλεϊ, Μπιτς Χάντμπολ, Μπιτς Σόκκερ, Μπιτς Τένις, Άκουα Αερόμπικ  και να διαγωνιστούν σε παιχνίδια τύπου Survivor.

Στο φεστιβάλ θα παραστούν αθλητές από τις Εθνικές Ομάδες μπιτς βόλεϊ ανδρών και γυναικών, οι οποίοι θα κάνουν επιδείξεις και θα προπονήσουν τα παιδιά. Στο Φεστιβάλ θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΚΟΑ, Φίλιππος Σοφοκλέους και η Προϊστάμενη του Προγράμματος ΑΓΟ, Έφη Μούζουρου Πενηνταέξ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ