aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑγιασμός και βραβεύσεις κυνηγών και σκοπευτών

Αγιασμός και βραβεύσεις κυνηγών και σκοπευτών

Σε μια σεμνή και ζεστή εκδήλωση στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός πριν από την έναρξη της φετινής κυνηγετικής περιόδου για το ενδημικό θήραμα και απονεμήθηκαν τα έπαθλα στους νικητές των ετήσιων σκοπευτικών αγώνων του συλλόγου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο ιερέας της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Λατσιών, πατήρ Ανδρέας Παναγή, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο δήμαρχος Χρίστος Πιτταράς, ο πρόεδρος της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας Ανδρέας Νικολάου, ο αντιπρόεδρος της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Κωστάκης Ξενοφώντος, ο χορηγός των αγώνων Μάριος Καποδίστριας, πρώην πρόεδροι του συλλόγου καθώς και αρκετά μέλη και φίλοι του σωματείου.

Καλωσορίζοντας τους παρόντες ο πρόεδρος του συλλόγου Πάμπος Χαραλάμπους, ευχαρίστησε τον ιερέα, το δήμαρχο και τους επίσημους προσκεκλημένους και συγχάρηκε τους νικητές των αγώνων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε προς το χορηγό των σκοπευτικών αγώνων εταιρία Χρ. Καποδίστριας & Υιοι ΛΤΔ και εν όψει της νέας κυνηγετικής περιόδου, ευχήθηκε σ’ όλους τους κυνηγούς «καλά και ασφαλή κυνήγια». Παρόμοιες ευχές απηύθυνε στο δικό του χαιρετισμό και ο δήμαρχος Λατσιών, ο οποίος συγχάρηκε το σύλλογο για τις πολλές αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες, που προσφέρουν στους νέους γόνιμες και υγιείς απασχολήσεις και προβάλλουν το Δήμο Λατσιών παγκύπρια.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, πέρα από τα έπαθλα στους νικητές των ετήσιων σκοπευτικών αγώνων, το διοικητικό συμβούλιο απένειμε τιμητική πλακέτα στο χορηγό του συλλόγου, ενώ η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δείπνο στο οποίο παρακάθισαν όλοι οι παρευρισκόμενοι και κλήρωση με αρκετά κυνηγετικά και άλλα δώρα.

Για τις επιτυχίες τους στις διάφορες κατηγορίες, βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι κυνηγοί και σκοπευτές:

ΚΥΝΗΓΟΙ: Στέλιος Στυλιανού, Κυριάκος Κυλίλης, Γιάννος Κωνσταντίνου, Κούλλης Ανδρέου, Ευγένιος Ζησιμος και Χρίστος Χριστοφίδης.

ΚΥΝΗΓΟΙ – ΜΕΛΗ: Χρίστος Παρασκευαΐδης, Κύπρος Κυπριανού, Μάριος Καραπατάκης, Σπύρος Χατζηπαπάς, Αγάθωνας Αγάθωνος και Πέτρος Πέτρου.

ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ: Νίκος Χατζηαποστόλου, Γιάννος Αντωνίου και Σοφοκλής Στυλιανού.

ΕΦΗΒΟΙ: Ραφαήλ Χριστοδούλου, Γιάννος Σιακαλλής, Μιχαήλ Ζησιμος.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ: Ηλίας Χαραλάμπους, Ανδρέας Λαζανίτης και Νικόδημος Νικοδήμου.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ: Μίκης Φυλακτού.

ΟΜΑΔΙΚΑ: ΚΣ «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών.

RE ENTRY: Γιώργος Σκουφαρίδης.

PULL SHOT: Άκης Στεφανίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ