aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑχιλλέως και Ανδρέου κέρδισαν το «Κύπελλο Πάφου»

Αχιλλέως και Ανδρέου κέρδισαν το «Κύπελλο Πάφου»

Ο διεθνής σκοπευτής του ΣΚΟΠΑΦ Γιώργος Αχιλλέως και η διεθνής σκοπεύτρια της ΣΚΟΕΠΑ Παναγιώτα Ανδρέου, ήταν οι μεγάλοι νικητές στον πρωταθληματικό αγώνα σκητ για το «Κύπελλο Πάφου», ενώ στην κατηγορία των Εφήβων πρώτευσε ο νεαρός Κλεάνθης Βαρναβίδης της ΣΚΟΛΕΥ και στις Νεάνιδες η Αναστασία Ελευθερίου της ΣΚΟΛΕΜ! Ο αγώνας ήταν ο τρίτος του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ.

Ο πρωταθλητής του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου Γιώργος Αχιλλέως, ο οποίος μας έχει συνηθίσει να περνά επικεφαλής στους τελικούς, ήταν και πάλι πρώτος με 123/125 και κατάφερε να παραμείνει στην πρωτοπορία μέχρι την τελευταία ντουφεκιά όπου εξασφάλισε τη νίκη με 57/60, έναντι 56/60 του συναθλητή του στον ΣΚΟΠΑΦ Δημήτρη Κωνσταντίνου, ο οποίος πέρασε στον τελικό με 120/125.

Για τον Γιώργο Αχιλλέως, αυτή ήταν η πρώτη νίκη σε τελικό, μετά από 15 μήνες! Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο νεαρός σκοπευτής της ΣΚΟΛΕΥ Νικόλας Βασιλείου με 44/50 στον τελικό (120/125 στον προκριματικό) και στην τέταρτη ο έφηβος συναθλητής του Κλεάνθης Βαρναβίδης με 33/40 (118/125), που εξασφάλισε και την πρώτη θέση στην Α’ κατηγορία των Εφήβων, ενώ στην Β’ κατηγορία των Εφήβων πρώτευσε ο Νικόλας Αναστασιάδης της ΣΚΟΛΕΜ με 115/125. Στη γενική κατάταξη της Β’ κατηγορίας την πρώτη θέση πήρε ο Στέφανος Νικολαΐδης της ΣΚΟΛΑΡ με 117/125.

Για την πρώτη θέση στη Γυναικεία κατάταξη χρειάστηκε αγώνας «ξαφνικού θανάτου», αφού στον κανονικό αγώνα οι πρωταθλήτριες μας Παναγιώτα Ανδρέου (ΣΚΟΕΠΑ) και Κωνσταντίνα Νικολάου (ΣΚΟΑΜ) βρέθηκαν ισόβαθμες με 117/125. Πιο εύστοχη η Παναγιώτα με 2/2 εξασφάλισε την πρωτιά, έναντι 1/2 της Κωνσταντίνας, ενώ η νεαρή Αναστασία Ελευθερίου στην κατηγορία των νεανίδων πέτυχε 107/125.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ