aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑχαιών Ακτή: Επίτιμος πρόεδρος ο Θεοφυλάκτου στην παρουσία αξιωματούχων του αθλητισμού

Αχαιών Ακτή: Επίτιμος πρόεδρος ο Θεοφυλάκτου στην παρουσία αξιωματούχων του αθλητισμού

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν ψες εστιατόριο στη Λακατάμια, στην εκδήλωση του Σωματείου Αχαιών προς τιμή του προέδρου της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και μέλος της Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Επιτροπής, Ανδρέα Θεοφυλάκτου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για τη 15χρονη προσφορά τους στο Σωματείο, εκτός από τον Θεοφυλάκτου που ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος, οι Γιάννος Ζωγράφου και Πανίκος Χριστοφόρου.

Η εκδήλωση ήταν πέραν των προσδοκιών των διοργανωτών και του νέου προέδρου Ηλία Παντελίδη. Χωρίς ιδιαίτερη διαφήμιση, ο κόσμος του αθλητισμού ήθελε να δώσει το «παρών» του, τιμώντας το Σωματείο, αλλά και κυρίως τον πολύ δραστήριο Θεοφυλάκτου, που στα 46 του χρόνια έγινε επίτιμος, με τον ίδιο φυσικά να έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στον αθλητισμό και από άλλα πόστα με βραχυπρόθεσμο στόχο τους Μεσογειακούς Αγώνες στην Αλγερία που είναι και Αρχηγός αποστολής.

Όσον αφορά στην προσέλευση, αθλητικοί παράγοντες από όλη την Κύπρο παρευρέθηκαν στη Λακατάμια. Μεταξύ πολλών άλλων, ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Χρυσοστόμου, ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής, Ανδρέας Καμαρλίγκος, ο αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Γιώτης Ιωαννίδης, η κοσμήτορας της Ολυμπιακής Ακαδημίας Κλέα Χατζηστεφάνου-Παπαέλληνα, ο πρόεδρος και μέλος της ΚΟΕ, Παύλος Γεωργιάδης, ο εκπρόσωπος της Πυγμαχίας, Αλέκος Αλεξάνδρου, το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Κανο Ζενιος Νικολάου, ο πατέρας της Olympians Μαριλένας Μακρή, Μιχάλης Μακρή, και ασφαλώς παράγοντες, αθλητές και προπονητές της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αχαιών Ακτή, όπως ο πρώην αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριακός Γιάγκου, ο πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Αντίς Κωνσταντινιδης, καθώς και διάφοροι επιχειρηματίες.

Παρουσιαστής της βραδιάς ο μουσικοσυνθετης Αδαμος Κατσαντώνης.

Παρόντες ήταν και αθλητές της Ομοσπονδίας Δυναμικού Τρίαθλου μαζί με τον πρόεδρο τους Χρήστο Κωνσταντίνου και το Σωματείο Αχαιοί Τοξότες, πρώην μέλη του Σωματείου Αχαιών Ακτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ