aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ9η Διεθνής Εκδήλωση Πολεμικών Τεχνών

9η Διεθνής Εκδήλωση Πολεμικών Τεχνών

Χτίζοντας στην επιτυχία των προηγούμενων οκτώ διεθνών εκδηλώσεων, φέτος η Κυπριακή Ομοσπονδία Αϊκίντο μαζί με τον Εθνικό προπονητή Άγη Αγησιλάου επανέρχονται με την 9η διεθνή εκδήλωση πολεμικών τεχνών Aikido, Καράτε, Tai Chi και αυτοάμυνας.

Φέτος είναι μια ιστορική και σημαδιακή χρονιά επειδή η Ακαδημία πολεμικών τεχνών και η Κυπριακή Ομοσπονδία Αϊκίντο γιορτάζουν τα 20 χρόνια από την ημέρα λειτουργίας τους, γράφοντας χρυσές σελίδες στην ιστορία του Κυπριακού Αθλητισμού. Η 9η Διεθνή Εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Φοίβου Ζαχαριάδη, Συμβούλου του Προέδρου της Δημοκρατίας επί αθλητικών θεμάτων και με τη στήριξη της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο Sensei Vaclav Liska, Παγκόσμιος Πρωταθλητής κάτοχος 8 Νταν και επίσημος εξεταστής της γιαπωνέζικης Ομοσπονδίας πολεμικών τεχνών, θα βρίσκεται στην Κύπρο με πρόσκληση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αϊκίντο, από 1-5 Νοεμβρίου, όπου μαζί με τον Κύπριο Sensei Άγη Αγησιλάου των 6 Νταν θα προβούν σε σειρά σεμιναρίων και επιδείξεων υψηλού επιπέδου μαζί με αθλητές από Κύπρο και εξωτερικό.

Ο Μάστερ Vaclav Liska των 8 Νταν με πείρα 55 χρόνια στις πολεμικές τέχνες, είναι ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Aikido και της Ακαδημίας πολεμικών τεχνών με αρχιεκπαιδευτή τον Άγη Αγησιλάου, 6 Ντάν. Ο Άγης Αγησιλάου είναι ο βοηθός του Μάστερ Vaclav Liska στην Ευρώπη ως εκπαιδευτής και εξεταστής πολεμικών τεχνών και μαζί διδάσκουν σε παγκόσμια σεμινάρια.

Στις 4 Νοεμβρίου από τις 10:00–10:30 Επιδείξεις από δασκάλους και αθλητές από διάφορες χώρες οι οποίοι θα επιδείξουν τις ικανότητες τους στο Aikido, αυτοάμυνα, Karate και Tai Chi. Η Είσοδος για τις επιδείξεις θα είναι δωρεάν. Θα ακολουθήσουν σεμινάρια για παιδάκια, Σεμινάρια για αρχάριους και προχωρημένους και αυτοάμυνα για γυναίκες στα οποία πρέπει να γίνει εγγραφή. Για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα 7000-7474 / 99625974, με e-mail στο aikidolimassolcyprus@gmail.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ