aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ5ο Διεθνές Κογκρέσο Αθλητικών Επιστημών

5ο Διεθνές Κογκρέσο Αθλητικών Επιστημών

Το Academic College at Wingate του Ισραήλ, η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του Ισραήλ και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνδιοργανώνουν το 5ο Διεθνές Κογκρέσο Αθλητικών Επιστημών στο Wingate Institute στην πόλη Netanya του Ισραήλ, μεταξύ 7-10 Ιουνίου 2018.

Το Διεθνές Κογκρέσο είναι το πέμπτο στη σειρά που διοργανώνεται και προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον σε ακαδημαϊκούς και σε επαγγελματικά στελέχη του αθλητισμού παγκοσμίως. Θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα των αθλητικών επιστημών που, ανάμεσα σε άλλα, περιλαμβάνει την αθλητική διοίκηση, την εργοφυσιολογία, την τεχνολογία στον αθλητισμό, την βιομηχανική και την κοινωνιολογία.

Στους κύριους ομιλητές (Keynote speakers) περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα του χώρου παγκοσμίως, όπως ο Prof J. Goοdway του Ohio State University, ο Prof D. Gould του Michigan State University, η Prof T. Rysa του University of Jyvaskyla της Φιλανδίας και ο Prof V. Unnithan του Staffordshire University στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Καθηγητής Νίκος Καρτακούλλης, θα είναι ανάμεσα στους βασικούς ομιλητές του συνεδρίου και συντονιστής της εξειδικευμένης ενότητας για την αθλητική διοίκηση. Το θέμα της παρουσίασης του είναι «Η καλή διακυβέρνηση στους αθλητικούς οργανισμούς και οι μεγάλες προκλήσεις που παρουσιάζονται σε σχέση με την κακή διαχείριση και τη διαφθορά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ