aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ3ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος: Πλησιάζει η γιορτή της Λάρνακας!

3ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος: Πλησιάζει η γιορτή της Λάρνακας!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όλα είναι έτοιμα για τον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων και αναμένεται για μία ακόμη φορά να προσελκύσει χιλιάδες κόσμο αλλά και δρομείς απ’ όλο τον κόσμο, προωθώντας την αθλητική, πολιτιστική, περιβαλλοντική και την τουριστική σημασία της Λάρνακας.

Ο δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Βύρας, μιας και απουσιάζει στο εξωτερικό, έστειλε μέσω βίντεο το δικό του μήνυμα: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι στη Λάρνακα γιατί σε λίγες μέρες έχουμε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις όχι μόνο στην πόλη μας αλλά και σε όλη την Κύπρο, τον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας. Είναι μία διοργάνωση που είναι μία μεγάλη γιορτή για την Κύπρο με χιλιάδες πολίτες από τη Λάρνακα, από τη Λευκωσία, από όλη την Κύπρο και από το εξωτερικό· γιορτάζουμε όλοι μαζί και προωθούμε τον αθλητισμό».

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Μαραθωνίου, Κώστας Ντάλτας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε για 3η συνεχή χρονιά στη Λάρνακα χιλιάδες δρομείς και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Κύπρο και από πάνω από 75 χώρες σε μία διοργάνωση που εξελίσσεται πλέον στο μεγαλύτερο αθλητικό και όχι μόνο event στη Λάρνακα και στην Κύπρο, εξασφαλίζοντας την προώθηση της Λάρνακας σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μία από τις μαζικότερες εκδηλώσεις στην Κύπρο με περισσότερα από 15 βραβεία στην Κύπρο και το εξωτερικό. Παράλληλα, είναι μεγάλη τιμή για εμάς η στρατηγική συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την παρουσία του Βαγγέλη Παπαποστόλου και της ομάδας του αλλά και την έλευση της φλόγας του Αυθεντικού Μαραθωνίου όπως και πέρυσι, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου».

Ο Μάριος Πολυβίου, CEO της Sunny Seeker Hotels, εκπροσωπώντας το Radisson Blu, τον ονομαστικό χορηγό της διοργάνωσης, δήλωσε: «Είμαστε δίπλα στην πρωτοβουλία για τον Μαραθώνιο από την πρώτη στιγμή, έχοντας δώσει το όνομα του Radisson Blu στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι ο όμιλος της Quality και το Radisson Blu θα είναι δίπλα στη διοργάνωση σταθερά. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και τον Δήμο Λάρνακας για αυτή την ιδέα, να κάνετε αυτό το event, το οποίο έχει εξελιχθεί σε θεσμό για τη Λάρνακα και την Κύπρο. Όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε για τη χορηγία πριν τρία χρόνια, καταφέραμε και είδαμε το όραμα των διοργανωτών και είμαστε σε θέση να δηλώσουμε ότι αυτή η συνεργασία θα κρατήσει όσο καιρό μας παίρνει. Θα είμαστε δίπλα τους».

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας αποτελεί τον πρώτο «πράσινο» μαραθώνιο της Κύπρου και τελεί υπό την αιγίδα και τη στήριξη του υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, του υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, του υπουργείου Υγείας, του Επίτροπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, της Αστυνομίας Κύπρου, της Πολιτικής Άμυνας, του Οργανισμού Νεολαίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο της διοργάνωσης: larnakamarathon.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ