39η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ

Tην Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019...

Πραγματοποιείται την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, η 39η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής την οποία θα ακολουθήσει και Καταστατική Γενική Συνέλευση.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, και σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη μετά από την επικύρωση των πρακτικών της αμέσως προηγούμενης, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης, θα καταθέσει την Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων 2019.

Στη συνέχεια θα κατατεθεί η Έκθεση από τον Ταμία της ΚΟΕ για τις οικονομικές καταστάσεις του 2018, όπως επίσης και η Έκθεση του Ελεγκτή για την αντίστοιχη περίοδο, ενώ θα τεθεί προς έγκριση ο προϋπολογισμός για το 2020. Στην Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνεται και ο διορισμός των Ελεγκτών για το 2020. Η Συνέλευση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση επί διαφόρων θεμάτων που ενδεχομένως θα τεθούν.

Στη Γενική Συνέλευση παρίσταται ένας εκπρόσωπος κάθε Ομοσπονδίας και Σώματος – Μέλους της ΚΟΕ, καθώς και τα Επίτιμα Μέλη. Η Ετήσια Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» του Ολυμπιακού Μεγάρου, και θα αρχίσει στις 17.30. Η Καταστατική Γενική Συνέλευση που θα ακολουθήσει θα αρχίσει στις 19.00.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗΚυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ