aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ2ος και 3ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2020 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας

2ος και 3ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2020 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 διεξήχθη ο 2ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 διεξήχθη ο 3ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Καβαλίερ με τη συμμετοχή αθλητών από τους ομίλους του Ιππικού Ομίλου Καβαλιέρ, Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα, Ιππικού Ομίλου Λαπάτσα και Ιππικού Ομίλου Horse Leisure Club.
Οι αθλητές έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα Preliminary A και Β, Youth, Senior I  και Senior ΙΙ.

Οι νικητές στις πιο πάνω κατηγορίες στον 2ο και 3ο Αγώνα ήταν ως εξής:

Στην Κατηγορία Preliminary A Children, την πρώτη θέση κατέλαβε και στους δύο Γύρους η Ελένη Σαββίδου με το άλογο Jok από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

Στην Κατηγορία Preliminary A Junior, την πρώτη θέση κατέλαβε και τους δύο Γύρους o Γιώργος Χρυσάνθου με το άλογο Eventing από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

Στην Κατηγορία Preliminary A Senior, στον 2ο Γύρο την πρώτη θέση κατέλαβε η Μαρία Μιχαήλ με το άλογο Parthenopi από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα και στον 3ο Γύρο την πρώτη θέση κατέλαβε ο Κώστας Ευδοξίου με το άλογο Zarifa από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλίερ.

Στην Κατηγορία Preliminary Β Children, νικήτρια αναδείχθηκε και στους δύο γύρους η Ελένη Σαββίδου με το άλογο Jok από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

Στην Κατηγορία Preliminary B Senior, στον 2ο Γύρο νικήτρια αναδείχθηκε η Charlotte-Elisabeth Abbey με το άλογο Ukkie από τον Ιππικό Όμιλο Λαπάτσα και στον 3ο Γύρο νικήτρια αναδείχτηκε η Κατερίνα Πολυκάρπου με το άλογο Eventing από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλίερ

Στην Κατηγορία Youth Junior, την πρώτη θέση κατέλαβε και στους δύο Γύρους  o Αλέξανδρος Ευθυμίου με το άλογο Ultrasox από τον Ιππικό Όμιλο Horse Leisure Club.

Στην Κατηγορία Youth Senior, στον 2ο Γύρο την πρώτη θέση κατέλαβε η Χέλεν Χριστοφίδες με το άλογο Shakira W και στον 3ο Γύρο την πρώτη θέση κατέλαβε ο Κώστας Ευδοξίου με το άλογο Courrage I και οι δύο από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλίερ.

Στην Κατηγορία Senior I, και στους δύο Γύρους την πρώτη θέση κατέλαβε o Αλέξανδρος Ευθυμίου με το άλογο Ultrasox από τον Ιππικό Όμιλο Horse Leisure Club.

Στην Κατηγορία Senior II, και στους δύο Γύρους την πρώτη θέση κατέκτησε η Μαρίνα Αγρότου με το άλογο Courrage I από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ