2ος Αγώνας Πρωταθλήματος Υπερπήδησης Εμποδίων 2020 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου 2020 διεξήχθη ο 2ος Αγώνας Πρωταθλήματος Υπερπήδησης Εμποδίων 2020 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Κέντρου Κιτίου με τη συμμετοχή αθλητών από τους ομίλους του Ιππικού Ομίλου Καβαλιέρ, Ιππικού Ομίλου Cyprus Equestrian Society, Ιππικού Ομίλου Λαπάτσα και Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα.

Το Σαββατοκύριακο οι αθλητές έλαβαν μέρος σε διάφορα αγωνίσματα με τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Στην κατηγορία Δ (1,00-1,05μ) την πρώτη θέση κατέκτησε το Σάββατο η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου και Zivulinos και την Κυριακή η Maria Shamova και Temujin και οι δύο του Ιππικού Ομίλου Καβαλιέρ.

Στην κατηγορία Δ Παίδων (1,00-1,05μ) την πρώτη θέση κατέλαβαν το Σάββατο η Γλυκερία Γαστριώτη και Musketar του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα και την Κυριακή το ζεύγος Daria Malykh και Isaak Junior του Ιππικού Ομίλου Καβαλιέρ.

Στην κατηγορία Γ (1,05-1,10μ) νικητές αναδείχθηκαν και τις δύο μέρες το ζεύγος Ελένη Πολυβίου και Saigon 32 του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα.

Στην κατηγορία Β (1,10-1,15μ) την πρώτη θέση κατέκτησε και τις δύο μέρες το ζεύγος Ανν Γκοζέτ και Zvegor του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα.

Στην κατηγορία Β Εφήβων (1,10-1,15μ) νικητές αναδείχθηκαν και τις δύο μέρες το ζεύγος Ελένη Πολυβίου και Saigon 32 του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα.

Στην κατηγορία Α (1,20-1,25μ) την πρώτη θέση κατέκτησε και τις δύο μέρες το ζεύγος Παναγιώτης Τσακτίρης και La Belle Van Dorperheide του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ