aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ15 χιλιάδες δρομείς στον Μαραθώνιο Λεμεσού

15 χιλιάδες δρομείς στον Μαραθώνιο Λεμεσού

Η CNP Ασφαλιστική, χορηγός ασφάλειας και υγείας του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, παρέθεσε προχθές γεύμα, στη διάρκεια του οποίου αναλύθηκαν οι λεπτομέρειες για την πορεία των προετοιμασιών ενόψει του φετινού αγώνα, που για πρώτη φορά θα έχει διήμερη διάρκεια, 18 και 19 Μαρτίου, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Αναμένεται να μετάσχουν 15.000 δρομείς από 55 χώρες, σε σχέση με 13.000 δρομείς που έλαβαν μέρος πέρσι.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα, το Σάββατο 18 Μαρτίου θα γίνουν ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5 χιλιομέτρων και η Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race. Την Κυριακή 19 Μαρτίου θα διεξαχθούν ο Ατομικός Δρόμος 5 χιλιομέτρων, η Petrolina Energy Race 10 χιλιομέτρων, ο Ημιμαραθώνιος και ο Μαραθώνιος.

Θα γίνουν βραβεύσεις ανά ηλικιακή κατηγορία, ενώ η εκκίνηση των αγωνιστικών δρόμων μεταφέρθηκε στις 7:00 το πρωί ώστε οι δρομείς να έχουν καλύτερη απόδοση λόγω ευνοϊκότερης θερμοκρασίας.

Και στους πέντε αγωνιστικούς δρόμους υπάρχουν μερικές θέσεις συμμετοχής ακόμα, οι οποίες εξαντλούνται με γοργούς ρυθμούς. Οι δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στο «limassolmarathon».

Η συμμετοχή στην Dashin’s Foundation Youth Race είναι δωρεάν. Ο φετινός αγώνας «είναι αφιερωμένος στη μνήμη του μεγάλου μαραθωνοδρόμου του ΓΣΟ Στέλιου Κυριακίδη, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ