aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ12ος Eυρωπαίος ο Οδυσσέως στο Καγιάκ Σπριντ (200μ.)

12ος Eυρωπαίος ο Οδυσσέως στο Καγιάκ Σπριντ (200μ.)

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κύπριος πρωταθλητής του Καγιάκ, Ιωάννης Οδυσσέως, στο Ράντιτσε (Τσεχία), όπου διεξήχθησαν (11-14 Ιουλίου) τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα 2019 για Έφηβους/Νεάνιδες (κατηγορία U20) και για αθλητές/αθλήτριες U23.

Ο Οδυσσέως κατέλαβε την 3η θέση στον Β’ τελικό των 200 μέτρων στο μονοθέσιο Καγιάκ (Κ1) και στη γενική κατάταξη του αγωνίσματος αναδείχθηκε 12ος αθλητής τους αγωνίσματος στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Πρόκειται για σημαντική διάκριση, η οποία επετεύχθη σε αγώνες κορυφαίου ανταγωνισμού.

Ο πρωταθλητής μας, με την ωραία εμφάνισή του, υποσκέλισε ομολόγους του από τη Βρετανία, την Ιταλία, την Τσεχία, τη Σλοβενία, την Τουρκία και άλλες δυνατές χώρες στο άθλημα του Καγιάκ. Σημαντικό είναι ότι, ο Οδυσσέως έλαβε μέρος σε δύο κατηγορίες του μονοθέσιου Καγιάκ (Κ1), στις αποστάσεις ταχύτητας 200 και 500 μέτρων. Στα 500 μέτρα προκρίθηκε επίσης στον Β’ τελικό, όπου κατέλαβε την 9η θέση.

O Κύπριος πρωταθλητής, επικεντρώνεται, πλέον, στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση του Κανό-Καγιάκ, δηλαδή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23 και U20, στις κατηγορίες των Κανό-Καγιάκ Σπριντ. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από 1-4 Αυγούστου στο Πιτέστι (Ρουμανία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ