aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ12η Διεθνής Ρεγγάτα Κύπρου: Αγώνες και αδελφοποίηση

12η Διεθνής Ρεγγάτα Κύπρου: Αγώνες και αδελφοποίηση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 12η Διεθνής Ρεγγάτα Κύπρου, στον υδατοφράκτη Γερμασόγειας. Στον αγώνα συμμετείχαν πέραν των 100 αθλητών και αθλητριών από επτά διαφορετικές χώρες, ηλικίας από 13 ετών και άνω.

Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε ατομικά αγωνίσματα αλλά και σε πληρώματα, στο άθλημα του κανό και του καγιάκ. Στη συγκεντρωτική βαθμολογία, στην πρώτη θέση τερμάτισε η Κύπρος, στη δεύτερη η Ελλάδα, στην τρίτη η Ουγγαρία, στην τέταρτη θέση το Ισραήλ, στην πέμπτη η Βουλγαρία, στην έκτη η Σερβία και στην τελευταία θέση η Σλοβακία.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κανό με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όσους την στήριξαν για τη διεξαγωγή και συγχαίρει θερμά όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές που έλαβαν μέρος στη Ρεγγάτα, καθώς και όσους εργάστηκαν για την οργάνωσή της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων πραγματοποιήθηκε και η τελετή αδελφοποίησης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κανό με τον Ναυτικό Όμιλο Χανιών ως επισφράγιση της συνεργασίας των δύο αθλητικών φορέων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ