aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ11ος αγώνας δρόμου Societe Generale Bank Cyprus «Τρέξτε μαζί μας» με ρεκόρ συμμετοχών!

11ος αγώνας δρόμου Societe Generale Bank Cyprus «Τρέξτε μαζί μας» με ρεκόρ συμμετοχών!

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι συμμετοχές στον 11ο ετήσιο αγώνα Societe Generale Bank Cyprus «Τρέξτε μαζί μας» για την πρόληψη του καρκίνου που διοργάνωσε ο Δρό.Με.Α Racing και ο Δήμος Γερίου, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου. Πέραν των 1000 δρομέων έτρεξαν στους αγώνες δρόμου 5χλμ, 7,7χλμ και 10 χλμ, στον παιδικό αγώνα δρόμου 800μ., καθώς και στον φιλανθρωπικό εταιρικό αγώνα 5χλμ, τα ολικά έσοδα του οποίου διατέθηκαν προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Το πρόσταγμα για τις εκκινήσεις των αγωνισμάτων έδωσαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης, ο Δήμαρχος Γερίου Νεόφυτος Παπαλαζάρου και ο παλαιός πρωταθλητής στίβου και ρέκορντμαν των 100μ. Γιάννος Ζησιμίδης, εκ μέρους του αθλητικού γραφείου του Δήμου Λεμεσού.

Στο αγωνιστικό μέρος πρώτευσαν στις γενικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, στα 5χλμ οι Χριστόφορος Πρωτοπαπάς και Άντρεα Λοϊζίδου, στα 10χλμ οι Μάριος Αποστολίδης και Ελένη Ιωάννου και στα 7.7χλμ οι Απόλλων Καποδίστριας και Ναταλία Χαραλάμπους. Τονίζεται ότι ο αγώνας των 7.7χλμ, ο οποίος διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Αθανάσιος Κτωρίδης και το Nicosia Quantum Marathon, ήταν αφιερωμένος στον Στέλιο Κυριακίδη, νικητή του μαραθωνίου της Βοστόνης το 1946, και ο αγώνας των 10χλμ στη μνήμη του Κωστάκη Λουκαΐδη, πρώην μέλους του Δ.Σ. του ΚΟΑ και παλαιού πρωταθλητή του στίβου.

Στον παιδικό αγώνα δρόμου 800μ πρώτευσαν στην κατηγορία μέχρι 9 ετών σε κορίτσια και αγόρια αντίστοιχα οι Σόουλε Κουλάλογλου και Σωτήρης Θεοφάνους, και στην κατηγορία 10-13 ετών οι Νάγια Παπαγεωργίου και Ιωάννης Παπαετυχίου. Ο παιδικός αγώνας ήταν το αποκορύφωμα της όλης εκδήλωσης, σύμφωνα με τον οργανωτικό διευθυντή της διοργάνωσης, Μάκη Κουννίδη, ο οποίος τόνισε πως η αθλητική κουλτούρα και παιδεία και ταυτόχρονα ο ενεργητικός τρόπος ζωής θα πρέπει να καλλιεργούνται από τις παιδικές ηλικίες και να δίνουν στα παιδιά μας μαθήματα αθλητοπρέπειας.

Όσον αφορά στον εταιρικό αγώνα δρόμου, οι εταιρείες έδωσαν ηχηρό παρών με τα στελέχη τους να τρέχουν και να απολαμβάνουν το ειδυλλιακό τοπίο του πάρκου Αθαλάσσας. Σε αυτό διακρίθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις αντίστοιχα, η ομάδα δρομέων της Τράπεζας Κύπρου, της Societe Generale Bank Cyprus και της Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Η όλη διοργάνωση πέτυχε πλήρως τους σκοπούς της που δεν ήταν άλλοι από την προώθηση του κοινωνικού αθλητισμού, του εθελοντισμού και της φιλανθρωπίας μέσα από το τρέξιμο σε όλα τα στρώματα της τοπικής κοινωνίας, ενισχύοντας την αθλητική κουλτούρα και τον υγιεινό τρόπο διαβίωσης, με στόχο την πρόληψη σοβαρών ασθενειών όπως είναι ο καρκίνος.

Οι διοργανωτές εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους: Μέγα Χορηγό της εκδήλωσης Societe Generale Bank Cyprus, Μέγα χορηγό Δρό.Με.Α Racing 2018 την Cablenet, τους υποστηρικτές ΚΟΑ, ΠΑΣΥΚΑΦ, KYKKOS και Webarts, την ΚΟΕΑΣ και το Τμήμα Δασών για την άψογη συνεργασία. Παράλληλα, θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στους εθελοντές της Δρό.Με.Α Racing και της Societe Generale Bank Cyprus, και στους δωροθέτες Bike Hub/High5, Mikel Coffee, PSB stores, Theopisti Bakeries, Marathon Trading (Ice Power και SIGG), EyeSpot store, AWOL, Legea strores, Recharge by Zanneti, Legea stores, Corina και Quakers, Suunto, Mitsero run και Prinos Farm & Deli. Για αποτελέσματα και φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση στο: www.dromearacing.com.

Αποτελέσματα

ΑΓΩΝΑΣ 5ΧΛΜ

Άντρες

Χριστόφορος Πρωτοπαπάς 16:36:99 από Dromea Racing
Yahya Muhamud 19:49:74 από ΑΠΟΕΛ Runners
Πέτρος Κουσής 17:08:50

Γυναίκες

Άντρεα Λοϊζίδου 18:45:15 από Sunday Runners
Alicia Finnis 18:45:35 από Limassol Lizards Running Club
Ελπίδα Χριστοδουλίδου 19:35:21 από Dromea Racing
Εταιρικός Αγώνας Δρόμου 5χλμ
Bank of Cyprus Corporate Team 22:07
Societe General Bank Cyprus 23:26
Charalambides Christis 23:49
Quantum 7.7 Km

Άντρες

Απόλλων Καποδίστριας 32:06:38 από Dromea Racing
Ορέστης Παπαπέτρου 33:09:36 από Athalassa Park Runners
Χριστόδουλος Πέτσας 33:25:37 από Athalassa Park Runners

Γυναίκες

Ναταλία Χαραλάμπους 32:58:61 από Dromea Racing
Γιάννα Φυσέντζου 34:44:36 από Dromea Racing
Όλγα Κυπρή 34:47:85 από ΓΣΟ

ΑΓΩΝΑΣ 10ΧΛΜ

Άντρες

Μάριος Αποστολίδης 33:41:10 από Dromea Racing
Νεοκλής Ιωάννου 37:45:61 από Ευ ζήν
Oscar Soza 37:51:35 από Dromea Racing

Γυναίκες

Ελένη Ιωάννου 39:44:07
Τζούλια Αντρέου 41:12:32 από Περικλής Δημητρίου
Aliona Rudakova 43:15:34

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ