aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΥπηρεσία Bet-Booking από την Bet On Alfa

Υπηρεσία Bet-Booking από την Bet On Alfa

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης στην Bet On Alfa, επαναλειτουργήσαμε από χθες 23/05/2020 τα πρακτορεία μας σε όλη τη Κύπρο. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων.

Τα δεδομένα εξυπηρέτησης έχουν αλλάξει και ο αριθμός πελατών που μπορεί να εξυπηρετηθεί ταυτόχρονα στα πρακτορεία μας θα είναι αισθητά μικρότερος. Για αυτό το λόγο θα ζητούσαμε τη κατανόηση σας τυχόν ταλαιπωρία ή καθυστέρηση που μπορεί να προκύψει κατά την παρουσία σας. Στην προσπάθεια μας να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και με ασφάλεια, έχουμε ένα νέο σύμμαχο την υπηρεσία Bet-Booking.

Με αυτή την υπηρεσία θα μπορείτε να ετοιμάσετε το κουπόνι σας από τον δικό σας ηλεκτρονικό υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο και απλώς να δώσετε τον κωδικό του έτοιμου κουπονιού σας στο πρακτορείο για επικύρωση και εκτύπωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στη ιστοσελίδα www.betonalfa.com.cy και χωρίς εγγραφή να δημιουργήσετε το κουπόνι σας. Αφού το δημιουργήσετε, αν επιλέξετε Αγορά θα μεταφερθείτε στην υπηρεσία Bet-booking για να λάβετε τον επταψήφιο κωδικό (ή το Barcode σας)

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ελπίζουμε ότι σύντομα θα επανέλθουμε στην ομαλότητα.

 # ΘΑΤΑΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Δείτε το πιο κάτω παράδειγμα για την υπηρεσία BetBooking

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ