aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΓΟΡΑΠροβλέπεις σκορ… πίνεις μπύρα

Προβλέπεις σκορ… πίνεις μπύρα

Τι σχέση μπορεί να έχει η ικανότητα σου στο να προβλέπεις τα σκορ ποδοσφαιρικών αγώνων, με την μπύρα και τα Cryptocurrency; Tο Futbol App της Pandahaus συνδύασε και τα τρία αφού ως κύριος χορηγός του Septemberfest Nicosia Beer Fun Festival σας δίνει τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε το cryptocurrency του Futbol App και να πάρετε κουπόνι για μπύρα στο μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας που διοργανώνεται στην Κύπρο.

Το Futbol App είναι ένα ολοκληρωμένο social network που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, προσφέρει άμεση ενημέρωση για τις αγαπημένες σου ομάδες και ζωντανή κάλυψη των αγώνων. Επιπλέον, καθημερινά μπορείς να πραγματοποιήσεις δωρεάν προβλέψεις για ποδοσφαιρικούς αγώνες και να κερδίσεις πόντους αν πετύχεις το σωστό σκορ. Οι πόντοι μετατρέπονται στο νέο crypto νόμισμα που δημιούργησε η εταιρία, το TFC (The Futbol Coin) και με το οποίο μπορείς να πραγματοποιήσεις αγορές (ήδη κάποια καταστήματα το δέχονται για συναλλαγές) ενώ σύντομα θα συμπεριληφθεί σε πλατφόρμα για συναλλαγές μέσω cryptocurrency.

Μπορείτε να κατεβάσετε σήμερα το Futbol App και να κερδίσετε δωρεάν πόντους τους οποίους θα μπορέσετε να ανταλλάξετε με TFC και να πάρετε δωρεάν κουπόνι μπύρας για το Septemberfest, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας που διοργανώνεται στην Κύπρο, το οποίο φέτος αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ προσέλευσης. Το φετινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ονόματα όπως Σάκης Ρουβάς, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Στέλιος Ρόκκος, Μέλισσες, Σταν, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κ.ά.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο πως μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν μπύρα κατεβάζοντας το Futbol App!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ