aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΓΟΡΑΠαρακολούθηση του προημιτελικού του Μουντιάλ 2018 στο γραφείο για την Parimatch

Παρακολούθηση του προημιτελικού του Μουντιάλ 2018 στο γραφείο για την Parimatch

Η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch οργάνωσε εταιρικό event την Παρασκευή, στις 06/07/2018 για την παρακολούθηση του προημιτελικού αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Οι υπάλληλοι της εταιρείας όχι μόνο είχαν το ελεύθερο να απολαύσουν τον αγώνα εν ώρα δουλειάς, αλλά είχαν ατμόσφαιρα βγαλμένη από pub, με μπύρες και πίτσες!

Η Parimatch δεν συνηθίζει να οργανώνει άλλωστε τυπικά corporate events. Το κύριο μέλημα της είναι να περνάει καλά το προσωπικό της, έτσι ώστε να μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο, με γνώμονα πάντα την καλή συνεργασία, αξιοπιστία και εργατικότητα. Οι κύριες αξίες που χαρακτηρίζουν την ομάδα υπαλλήλων της Parimatch είναι εκτός από τις προαναφερθέντες, η εμπιστοσύνη και η καινοτομία. Και γύρω από αυτές τις αξίες εστιάζει και η εξυπηρέτηση πελατών της Parimatch αλλά και οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της.

Σύμφωνα με την Group HR Director της Parimatch: «Η φήμη σαν καλός εργοδότης σίγουρα θα αποδώσει από την προτίμηση των υποψηφίων. Για να το πετύχουν αυτό οι εταιρείες επιβάλλεται να τολμήσουν να γίνουν “Employers of Choice”, για να μπορέσουν να έχουν στο δυναμικό τους τα κατάλληλα ταλέντα». Κι αυτό ακριβώς στοχεύουμε να πετύχουμε στην PariMatch!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ