aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΓΟΡΑCablenet: Think Green Go Purple

Cablenet: Think Green Go Purple

Η Cablenet, σε συνέχεια των περιβαλλοντικών της δράσεων και κάτω από το πρόγραμμά της Think Green Go Purple, προχώρησε σε μια σειρά από Δεντροφυτεύσεις σε Δήμους και περιοχές, συμβάλλοντας έτσι στη προστασία του περιβάλλοντος και την προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για περιβαλλοντικά θέματα.

Συγκεκριμένα, η Cablenet προχώρησε σε τρεις ακόμη Δεντροφυτεύσεις σε διάστημα τριών εβδομάδων. Στις 20 Νοεμβρίου, ομάδα εθελοντών της Cablenet προχώρησε σε Δεντροφύτευση στις περιοχές ορεινής Λάρνακας και Λεμεσού, που πλήγηκαν από πρόσφατες πυρκαγιές, ενώ στις 24 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου, προχώρησε σε Δεντροφύτευση σε χώρους πρασίνου των Δήμων Λακατάμιας στη Λευκωσία και Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό.

Η Δεντροφύτευση στην περιοχή Ορεινής Λάρνακας και Λεμεσού στις 20 Νοεμβρίου, έγινε σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών και στη Δεντροφύτευση συμμετείχαν εθελοντές από το προσωπικό της Cablenet. Η ενέργεια έγινε σε συνέχεια της οικονομικής στήριξης που παρείχε η Cablenet και το προσωπικό της Εταιρείας, στον Φιλοδασικό Σύνδεσμο Κύπρου, τον Ιούλιο του 2021, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Οι Δεντροφυτεύσεις στους δήμους Λακατάμιας στη Λευκωσία στις 24 Νοεμβρίου και Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό την 1η Δεκεμβρίου, έγιναν με πρωτοβουλία της Cablenet και σε συνεργασία με τους Δήμους σε χώρους πρασίνου που έχριζαν αξιοποίησης. Σύντομα οι χώροι αυτοί θα αποκτήσουν νέα πνοή, αφού συνολικά φυτεύτηκαν πέραν των 180 μεγάλων και μικρών δέντρων, καθώς και θάμνοι. Πέρα από το κόστος για την αγορά τους, η Cablenet έχει αναλάβει επίσης και το κόστος τοποθέτησης συστήματος άρδευσής τους.

Οι ενέργειες έγιναν στα πλαίσια του περιβαλλοντικού της προγράμματος Think Green Go Purple, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι προηγήθηκαν και άλλες Δεντροφυτεύσεις σε Δήμους μέσα στο 2021 και η Cablenet έχει προγραμματισμένες Δεντροφυτεύσεις και σε άλλους Δήμους εντός του 2022.

Η Διευθύντρια Mάρκετινγκ της Cablenet, Έλενα Μενελάου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στην Cablenet, οι ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση του κοινού, είναι κάτι διαχρονικό. Μας νοιάζει για το μέλλον και την ευημερία της κοινωνίας μας. Με το περιβαλλοντικό μας πρόγραμμα  “Think Green, Go Purple”, θέλουμε να συμβάλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και στη δημιουργία καλύτερων προϋποθέσεων για τις επόμενες γενιές. Χαιρόμαστε που η πρωτοβουλία μας βρήκε άμεση ανταπόκριση και έχουμε πλέον «συμμάχους» μας σε αυτό το σκοπό  αρκετούς  Δήμους και Περιβαλλοντικά Τμήματα. Το πρόγραμμα φυσικά θα συνεχίσει, με Δεντροφυτεύσεις και σε άλλους Δήμους και περιοχές.»

Η CABLENET με το περιβαλλοντικό της πρόγραμμα Think Green Go Purple, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την αποφασιστικότητά της στην εφαρμογή υπεύθυνων επιχειρηματικών πρακτικών, δημιουργώντας έτσι προϋποθέσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και ένα πιο όμορφο περιβάλλον για τις μελλοντικές γενιές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ