aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΓΟΡΑΑναδείχθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού «Xmas Giveaway by Petrolina»

Αναδείχθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού «Xmas Giveaway by Petrolina»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός της Πετρολίνα, «Xmas Giveaway by Petrolina» στο Instagram, που έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κερδίσουν μεγάλα δώρα.

Η εταιρεία Πετρολίνα ανέδειξε τους μεγάλους νικητές, ύστερα από τυχαία κλήρωση ανάμεσα σε όλους τους χρήστες που έλαβαν μέρος ακολουθώντας σωστά τις οδηγίες. Οι τυχεροί νικητές κέρδισαν:

  • 2 PS5
  • 1 iPhone 13 128GB MDN
  • 1 SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 128GB BLK
  • 2 iRobots Roomba 606
  • 2 δωροκουπόνια για καύσιμα κίνησης αξίας €100 από Πετρολίνα.

Οι συμμετέχοντες ακολούθησαν τρία πολύ απλά βήματα, ώστε να διεκδικήσουν ένα από τα πλούσια δώρα: έκαναν follow το account της @Petrolinaholdings, απάντησαν σωστά με σχόλιο την ερώτηση ‘Πώς ονομάζονται τα καύσιμα της Πετρολίνα’ και έκαναν Tag δύο φίλους με την απάντησή τους.

Η συμμετοχή του κοινού ήταν μεγάλη, με τον κόσμο να δείχνει το ενδιαφέρον του για να λάβει μέρος από τις πρώτες κιόλας μέρες της έναρξης του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός διήρκησε από τις 9 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2021 και η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2022. Οι νικητές ενημερώθηκαν άμεσα μετά την κλήρωση, με προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό τους στο Instagram.

Η Πετρολίνα συγχαίρει τους νικητές, ευχαριστεί όλους όσοι έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό και εύχεται το 2022 να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία και αισιοδοξία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ