aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΟδηγός επιβίωσης στο Euro 2016 (μόνο για κορίτσια)

Οδηγός επιβίωσης στο Euro 2016 (μόνο για κορίτσια)

Μετά από μία σεζόν με Τσάμπιονς Λιγκ κάθε Τρίτη και Τετάρτη, Γιουρόπα Λιγκ κάθε Πέμπτη, Πρωτάθλημα το ΣουΚου, Κύπελλο μέχρι πρόσφατα, μπασκετάκι ενδιάμεσα, είπες θα έρθει το καλοκαίρι, θα δούμε άσπρη μέρα…

Αγαπημένη μη ποδοσφαιρόφιλη αναγνώστρια, δεν θέλω να τα βάψεις μαύρα. ΑΛΛΑ! Τούτο το Σάββατο, το χθεσινό, που νόμιζες ολοκληρώνεται το φετινό σου δράμα με τον τελικό του Τσου Λου -ναι, αυτός ο ύμνος τους εφιάλτες σου έχει στοιχειώσει- δεν θα φέρει τελικά την λύτρωση.

Βλέπεις για ένα μήνα που πλησιάζει και συγκεκριμένα 10 Ιουνίου με 10 Ιουλίου 2016 το Euro θα μονοπωλήσει τα αντρικά απογεύματα και βράδια. Και σαν να μην ήταν μόνο αυτό, τον Αύγουστο δεχόμαστε διπλό χτύπημα με Ολυμπιακούς Αγώνες στην Βραζιλία.

Και πες τους Ολυμπιακούς θα τους παλέψουμε, έχουμε κάτι να δούμε κι εμείς, μα λίγο τένις, λίγο κολύμπι, κάπως θα περάσει ο καιρός. Στο Γιούρο σε ρωτώ, πως θα την παλέψουμε; Ιδού.

Ένας μήνας είναι, θα περάσει: Βασικό στο να επιβιώσουμε τον μήνα αυτό, είναι να μην δώσουμε μεγαλύτερη αξία στο γεγονός, τουλάχιστον όχι παραπάνω απ’ όση πρέπει. Αν σαν τη φυλακισμένη, σκέφτεσαι καθημερινά τις μέρες που απομένουν μέχρι τη λήξη του Euro που ο καλός σου περιμένει να δει με χαρά, το έχασες το παιχνίδι. Άσε που όσο πιο πολύ του γκρινιάζεις, τόσο περισσότερο θα επιθυμεί να δει και τον πιο ασήμαντο αγώνα! Μέσα σε αυτό το χάος, να σου θυμίσουμε πως δεν συμμετέχει η Εθνική Ελλάδος μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις (!) με τα νησία Φερόε, όπου και κατάφερε να αποκλειστεί.

Θα βγαίνω, θα πίνω, δεκάρα δεν του δίνω: Αντί να περάσεις όλο τον Ιούνιο παλεύοντας μαζί του: γιατί δεν πάτε για ένα μπάνιο, γιατί δεν βγαίνετε για ένα ποτό, γιατί σου κουβαλάει κάθε βράδυ τους κολλητούς στο σπίτι για να δουν τα παιχνίδια στην πλάσμα την τιβί, βγες με τις κολλητές και γενικά κάνε όσα δεν προλαβαίνεις υπό κανονικές συνθήκες. Για παράδειγμα, όσο εκείνος είναι κολλημένος με την 36αρα πλάσμα οθόνη, εσύ γίνε πλάσμα αιθέριο κάνοντας σπα, μασάζ, αποτρίχωση και μανικιούρ- πεντικιούρ. Τα έξοδα εννοείται πως θα τα κάνει ο καλός σου! Επίσης, δες στο σινεμά- το θερινό- όσες ρομαντικές κομεντί σου στέρησε το χειμώνα για να δει ταινίες τύπου Σταλόνε- Στιγκάλ.

Ας παίξουμε «μπαλίτσα»: Αν η σχέση σας βρίσκεται σε τέλμα εδώ και καιρό και εσύ δειλιάζεις να πάρεις την απόφαση να βάλεις ένα τέλος ή αν απλά σ’ έπιασε η ανάγκη για φλερτ καθ’ ότι καλοκαιράκι, άσε τον αγαπημένο σου να βλέπει μπαλίτσα, όσο εσύ «παίζεις μπαλίτσα». Όσο απίστευτο κι αν σου ακούγεται υπάρχουν πολλοί άντρες που δεν θα περάσουν τον Ιούνιο μπροστά στην τιβί αλλά θα βγαίνουν. Κι όμως υπάρχουν και αρσενικά που δεν ξέρουν ούτε και θέλουν να μάθουν από ποδόσφαιρο και με μεγάλη ευχαρίστηση θα σου κρατήσουν παρέα. Το αν θ’ αμαρτήσεις, είναι δική σου υπόθεση, εμείς ιδέες δεν βάζουμε.

Θέλω επειγόντως διακοπές: Για όλη την υπομονή που θα δείξεις τις ημέρες του Euro εξασφάλισε πως θα ανταμειφθείς. Μην του κάνεις ούτε μια σκηνή γκρίνιας που προτιμά τη μπάλα παρά εσένα, αλλά ξεκαθάρισε πως μετά τον τελικό περιμένεις λουξ διακοπές σε ακόμα πιο λουξ ξενοδοχείο. Αν πάλι είναι απορροφημένος στα παιχνίδια, ζήτα την πιστωτική (θα στην δώσει) και κλείσε εσύ διακοπές για 15 Ιούλη.

Το τεκνόν μετά του ωφελίμου: Και σε προκαλώ. Γιατί να χάσεις το Euro. Που αλλού θα βρεις τόσα πολλά αρσενικά τίγκα στην τεστοστερόνη, ιδρωμένα και γραμμωμένα που να τρέχουν πέρα δώθε κυνηγώντας μια μπάλα; Και μιλάμε για αρσενικά που κάνουν για όλα τα γούστα. Όπως και να ‘χει με κάποιον θα ταυτιστείς και μια μικρή ζήλεια θα την νιώσει και ο καλός σου.

Αν έχετε γάμο/βάπτιση/γενέθλια την ημέρα που έχει σημαντικούς αγώνες: Μην τον πρήξεις για τις υποχρεώσεις. Δώσε ελευθέρας κι ας έρθει την ώρα που θα τελειώσει το ματς αντί να σε πρήξει εκείνος στην γκρίνια.

Βασικοί κώδικες επικοινωνίας:

1) Σταμάτα να προσπαθείς να μάθεις- και να τον ρωτάς- τι σημαίνει οφσάιντ!

2) Άλλος ο Ρονάλντο, άλλος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτή είναι μια γνώση που πρέπει μέχρι τώρα να κατέχεις.

3) 11 παίκτες για κάθε ομάδα, 90 λεπτά η διάρκεια παιχνιδιού ΑΛΛΑ δεν υπολογίζουμε τις παρατάσεις, τα πέναλτι και τις καθυστερήσεις.

4) Ζήτα δεύτερη τιβί για το δωμάτιο. Όχι, θα κάτσεις να σκάσεις εσύ και να χάσεις τις ωραίες σου σειρές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ