Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣε δημοπρασία η φανέλα (της Εθνικής) του Σιέλη για καλό σκοπό

Σε δημοπρασία η φανέλα (της Εθνικής) του Σιέλη για καλό σκοπό

Σε δημοπρασία βγήκε η φορεμένη φανέλα του Βαλεντίνου Σιέλη από το παιχνίδι Κύπρος-Γιβραλτάρ (3-1 / σκόραρε το τρίτο γκολ ο δυναμικός στόπερ), η οποία μάλιστα είναι και υπογραμμένη. Η κίνηση αυτή γίνεται με σκοπό την ενίσχυση του ταμείου του παγκύπριου συνδέσμου «Κάνε μια ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Τα έξοδα μεταφοράς εντός Ελλάδος ανέρχονται στα 10 ευρώ και στο εξωτερικό στα 20 ευρώ. Η αποστολή γίνεται με κούριερ της Γενικής Ταχυδρομικής εντός Ελλάδος και με ΕΛΤΑ συστημένο δέμα στο εξωτερικό.

Η φανέλα παραδόθηκε στο Charity Idols, είναι μάρκας Adidas, medium μεγέθους, άπλυτη και φορεμένη και παρέχεται πιστοποιητικό γνησιότητας από το Charity Idols.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ενημερωθείτε κάνοντας κλικ εδώ.

15102113_10154044684271439_2063246608_o

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ