ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Τι καιροί! Μόνο 1595 εισιτήρια κόπηκαν προχθές στο Τσίρειο και o προβληματισμός γίνεται πιο έντονος. Ο Απόλλων βρίσκεται στην διεκδίκηση του τίτλου και η αποχή των οπαδών, οργανωμένων και μη, πάει να γίνει… επικίνδυνη συνήθεια. Τα πηγαδάκια πριν την έναρξη και στην ανάπαυλα του αγώνα με τη Δόξα έδιναν και έπαιρναν.
Τα γήπεδα αδειάζουν και ο καθένας από το πόστο του θα πρέπει να κάνει τις ενδεδειγμένες κινήσεις, πριν είναι αργά. Αρκετός κόσμος εκφράζει έντονο παράπονο χαρακτηρίζοντας παράλογες τις ώρες έναρξης κάποιων αναμετρήσεων.
Όπως ισχυρίζονται, δε γίνεται μερικά παιχνίδια να ξεκινούν στις 16.00 και άλλα στις 18.00 ή και στις 19.00 μέσα στο καταχείμωνο. Ο κόσμος νοιώθει ότι οι απόψεις των αγνών φιλάθλων δεν εισακούγονται και ότι ουδείς ενδιαφέρεται για την τραγική εικόνα με τις άδειες εξέδρες στα γήπεδα.














