Aθλητικά NέαΠροτάθηκε και ενδιαφέρει ο 38χρονος Μπουρ, τον αγόρασε €1.000.000 ο Άγιαξ

Προτάθηκε και ενδιαφέρει ο 38χρονος Μπουρ, τον αγόρασε €1.000.000 ο Άγιαξ

Η απόκτηση τερματοφύλακα αποτελεί προτεραιότητα για την Ανόρθωση μετά τις προσθήκες των Μπουφ και Στεφανέλι.

Ο αποκλεισμός από το κύπελλο δεν αλλάζει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της «Κυρίας» και ήδη αξιολογούνται ονόματα υποψηφίων για τη θέση στον «άσο». Μεταξύ των περιπτώσεων που προτάθηκαν και αξιολογήθηκαν θετικά από την τεχνική ηγεσία της «Κυρίας» είναι και αυτή του Ντίτερικ Μπουρ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ανήσυχη ηρεμία, στο ξενοδοχείο οι οπαδοί

Πρόκειται για 38χρονο πορτιέρο, ο οποίος αγωνίζεται στην Ζβόλε Ολλανδίας και τον γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής της Ανόρθωσης. Με την ολλανδική ομάδα κατέγραψε συνολικά 334 εμφανίσεις, όμως φέτος έχασε τη θέση βασικού μετρώντας μόλις τέσσερις συμμετοχές. Οι όποιες εξελίξεις στο μετεγγραφικό μέτωπο θα δρομολογηθούν μετά το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, καθώς το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ενδέχεται να φέρει εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: «Με ενδιέφερε η Ανόρθωση, αλλά επέλεξαν τον Μπουφ αντί εμένα»

To 2014 o Mπουρ πήρε μετεγγραφή από την Ζβόλε στον Άγιαξ έναντι ενός εκατομμυρίου, όμως στα τρία χρόνια παρουσίας του στον «Αίαντα» είχε μόλις δύο συμμετοχές στην πρώτη ομάδα

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ