Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑλγουαθίλ: «Χαρούμενος που σεβαστήκαμε τον αντίπαλο» - Τι είπε για Φίλη και Τουφάκη

Αλγουαθίλ: «Χαρούμενος που σεβαστήκαμε τον αντίπαλο» – Τι είπε για Φίλη και Τουφάκη

Οι δηλώσεις του Ιμανόλ Αλγουαθίλ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 επί της Μαρκό για το Superbet Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός πάτησε… γκάζι όπου χρειαζόταν και έφτασε σε μια πολύ άνετη επικράτηση με 2-0 επί της Μαρκό για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας.

Μανώλης Σάλιακας και Νταβίντ Κάρμο ήταν οι σκόρερ για τους Πειραιώτες, με τον Ιμανόλ Αλγουαθίλ να πραγματοποιεί εκτεταμένο ροτέισον, δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, μίλησε ο Βάσκος τεχνικός ο οποίος εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την όγδοη σερί νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στους Χρήστο Φίλη και Πασχάλη Τουφάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλγουαθίλ
Για τη νίκη και έβδομο σερί παιχνίδι που ο Ολυμπιακός δεν δέχεται γκολ: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου και είμαι χαρούμενος για τον κόσμο που ήταν πάλι στο πλευρό μας παρά το γεγονός ότι παίζαμε εκτός έδρας. Πιο πολύ απ’ όλα όμως είμαι χαρούμενος γιατί παρότι παίζαμε με μία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας δείξαμε τον απαιτούμενο σεβασμό.

Ήμασταν σοβαροί και συνεπείς και καταφέραμε να πάρουμε την όγδοη συνεχόμενη νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ. Θα σας πω όμως και πάλι ότι όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν και πλέον κοιτάμε τη συνέχεια».

Για τους Φίλη και Τουφάκη: «Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή τους, αλλά δε θα ήθελα να μιλήσω ξεχωριστά για κάποιους παίκτες και συγκεκριμένα για τα παιδιά από την Ακαδημία μας οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής.

Έκαναν καλή δουλειά, αλλά έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους για να συνεχίσουν να βελτιώνονται και να πραγματοποιήσουν τον στόχο όλων μας, να έρθουν στο επίπεδο της πρώτης ομάδας.

Ελπίζω να συνεχίσουν να δουλεύουν και νομίζω πως φέτος η θέση τους περισσότερο είναι να βοηθήσουν τη δεύτερη ομάδα. Εκεί πρέπει να πρωταγωνιστήσουν και να δείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα, έτσι ώστε κάποια στιγμή να έρθουν στην πρώτη ομάδα και αυτός είναι ο στόχος όλης της ακαδημίας.

Ελπίζω να συνεχίσουν να δουλεύουν και να βελτιώνονται, γιατί μπορεί σήμερα να πρόσφεραν πράγματα, αλλά έχουν αρκετό δρόμο για να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
ΠΗΓΗ:athletiko.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ