Η αφλογιστία συνεχίζεται για την Ομόνοια Αραδίππου, η οποία έμεινε χωρίς γκολ για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι και τέταρτο συνολικά σε επτά αγωνιστικές.
Τα «περιστέρια» παρουσιάζουν μεγάλη αδυναμία στο τελείωμα των φάσεων, με την έλλειψη του εύκολου γκολ να αποτυπώνεται και στους αριθμούς, καθώς μετρούν μόλις τέσσερα τέρματα στο πρωτάθλημα. Ο Οκκάς έχει εντοπίσει το πρόβλημα, όπως έχει επισημάνει σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο ακόμη δεν έχει βρει τη λύση.
Η συνέχεια φέρνει άλλη μία δύσκολη αποστολή, με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ την προσεχή Κυριακή. Η ομάδα της Αραδίππου θα επιδιώξει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί, καθώς προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, παραμένοντας στους έξι βαθμούς και στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.














