Η ΑΕΚ απέφυγε την ήττα στη Λεμεσό χάρη στο γκολ του Αντερέγκεν στο 90’, όμως η ισοπαλία απέναντι στον Άρη δεν μπορεί να κρύψει τις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα του Ρούμπεν Σεγιές. Οι κιτρινοπράσινοι έβγαλαν αντίδραση στο τέλος, αλλά η συνολική τους εικόνα απείχε από τα επίπεδα που απαιτούνται.
Με εξαίρεση το πρώτο δεκαπεντάλεπτο, η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Μετά το γκολ που δέχθηκε, έχασε την αυτοπεποίθησή της, οπισθοχώρησε και επέτρεψε στον Άρη να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του. Η αστοχία των γηπεδούχων κράτησε τους Λαρνακείς στο παιχνίδι, μέχρι να έρθει η λύτρωση στο φινάλε.
Ο Σεγιές αναγνωρίζει πως η ομάδα του διαθέτει χαρακτήρα και βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα, ωστόσο χρειάζεται ουσιαστική βελτίωση στη διαχείριση των αγώνων.
Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Το 45% των γκολ της έρχεται από τον πάγκο
Περιθώρια για χάσιμο χρόνου δεν υπάρχουν. Αύριο ακολουθεί η αναμέτρηση κυπέλλου με τον Ακρίτα Χλώρακας και στη συνέχεια το ντέρμπι με την Ομόνοια, όπου η ΑΕΚ καλείται να παρουσιάσει σαφώς καλύτερο πρόσωπο.














