Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού, (19/10, 19:00) εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό για τη 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Νταβίντ Ακιντόλα, ενώ επέστρεψε στην διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ ο Ανδρέας Χρίστου.
Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Καμίνσκι, Φαμπιάνο, Μιχαήλ, Κουλιμπαλί, Μοντνόρ, Κακουλλής, Εβάντρο, Μάριτς, Τανάσε, Μπράουερς, Μαγιαμπέλα, Τάνκοβιτς, Σίμιτς, Οντουμπάτζο, Μπάλκοβετς, Σάτκα, Βίκτωρος, Ανδρέου, Νεγκό, Χρίστου, Νεοφύτου, Ντουβέρν, Ντιόνι.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.





































