ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑλλαγή χώρου διεξαγωγής των 9ων Διεθνών Αγώνων Βετεράνων Κολύμβησης

Αλλαγή χώρου διεξαγωγής των 9ων Διεθνών Αγώνων Βετεράνων Κολύμβησης

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης (ΚΟΕΚ) ανακοινώνει ότι οι 9οι Διεθνείς Αγώνες Βετεράνων Κολύμβησης, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2026 στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού, μεταφέρονται στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λάρνακας.

Παρά τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί, δεν κατέστη δυνατή η επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου Λεμεσού μετά τις ζημιές που υπέστη τον περασμένο μήνα. Ως εκ τούτου, και με γνώμονα την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, η ΚΟΕΚ προχώρησε στις απαραίτητες διευθετήσεις για τη μεταφορά των αγώνων στη Λάρνακα.

Η Ομοσπονδία είναι έτοιμη να υποδεχθεί περισσότερους από 150 αθλητές και αθλήτριες από 25 χώρες στο πρόσφατα ανακαινισμένο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λάρνακας, φιλοδοξώντας να προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες μια άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα παραμένει ως ήταν το αρχικό. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026, με ώρα έναρξης τις 11:00 π.μ. και τις δύο ημέρες.

Επιπρόσθετα, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2026, το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λάρνακας θα είναι διαθέσιμο για προπόνηση των βετεράνων αθλητών και αθλητριών από τις 09:00 έως τις 11:00 π.μ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 14/10/2026 και ώρα 09.00πμ.

https://koek.org.cy/9th-cyprus-international-masters…/

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για την κατανόηση και τη συνεργασία τους και προσβλέπει στην επιτυχή διεξαγωγή των 9ων Διεθνών Αγώνων Βετεράνων Κολύμβησης στη Λάρνακα.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ