Μετά την Ομόνοια 29Μ και τον Παρνασσό στους άνδρες και τον Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου στις γυναίκες, έφθασε η σειρά των Ε.Ν. Αθηένου και ΑΠΟΕΛ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς να εμφανιστούν στην ευρωπαϊκή σκηνή, αγωνιζόμενες στον β’ γύρο του EHF European Cup Γυναικών.
Πρώτη στη μάχη θα ριχθεί η νταμπλούχος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, Ε.Ν. Αθηένου, η οποία θα βρεθεί στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την C.J. Almeida Garrett. Οι δύο αγώνες του ζευγαριού θα διεξαχθούν στις 9 (στις 23:30) και 10 Οκτωβρίου (στις 21:00), με την ομάδα της Αθηένου να καλείται να ανταποκριθεί σε μια απαιτητική ευρωπαϊκή αποστολή.
Ιστορική στιγμή αποτελεί για τον ΑΠΟΕΛ ΚΝ Αγίας Τριμιθιάς, καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη και θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αντιμετωπίζοντας την Kur από το Αζερμπαϊτζάν, με τις δύο αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για τις 10 και 11 Οκτωβρίου, αμφότερες επί αζερικού εδάφους στις 16:00.
Θυμίζουμε ότι η εξαπλή εκπροσώπηση της Κύπρου στις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα ολοκληρωθεί με την Sabbianco Ανόρθωση, απέναντι στην οποία κληρώθηκε η ΑΕΚ Αθηνών, με τους αγώνες να είναι καθορισμένοι για τις 17 Οκτωβρίου στην Αθήνα και στις 25 του μήνα στην Κύπρο.















