Νέο διπλό πρόβλημα τραυματισμών προέκυψε στον Απόλλωνα μετά τον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Ομόνοια. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Ντανίλο Σπόλιαριτς υπέστη μυϊκή κάκωση στους καμπτήρες του ισχίου, ενώ ο Μπρούνο Γκασπάρ αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό στους οπίσθιους μηριαίους.
Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης και η πορεία τους αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο. Όπως σημειώνουν οι κυανόλευκοι, εκτός απροόπτου, αναμένεται να τεθούν ξανά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει ότι, μετά την ολοκλήρωση του παρακλινικού ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές που τραυματίστηκαν στον τελευταίο αγώνα, διαπιστώθηκε ότι ο Ντανίλο Σπόλιαριτς υπέστη μυϊκή κάκωση στους καμπτήρες του ισχίου, ενώ ο Μπρούνο Γκασπάρ υπέστη μυϊκό τραυματισμό στους οπίσθιους μηριαίους.
Και οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται ήδη σε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ η κατάστασή τους παρακολουθείται καθημερινά.
Εκτός απροόπτου, αναμένεται να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων».














