Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα»: Ομονοιάτες μιλούν στην «Tribün Kıbrıs» για τον αγώνα με...

«Ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα»: Ομονοιάτες μιλούν στην «Tribün Kıbrıs» για τον αγώνα με τη Μπεσίκτας

Η τουρκοκυπριακή αθλητική σελίδα «Tribün Kıbrıs» βρέθηκε στο ΓΣΠ και κατέγραψε τον παλμό των φίλων της Ομόνοιας, με αφορμή την αναμέτρηση των πρασίνων με την Μπεσίκτας για τη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.

Πρόκειται για έναν αγώνα με ξεχωριστή ιστορική αναφορά, καθώς η Ομόνοια θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπη με ομάδα από την Τουρκία. Στο σχετικό βίντεο φιλοξενούνται δηλώσεις οπαδών του «τριφυλλιού», οι οποίοι κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους για το παιχνίδι και τη σημασία του.

Κοινή θέση όσων μίλησαν ήταν ότι η αναμέτρηση θα πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως όλες οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας. Οι φίλοι της Ομόνοιας επέλεξαν να επικεντρωθούν αποκλειστικά στην αγωνιστική διάσταση, στις δυσκολίες της αναμέτρησης, αποφεύγοντας να εστιάσουν σε εξωαγωνιστικά ζητήματα και την πολιτική σκοπιά του αγώνα.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ