Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Χρυσό και ολοστρόγγυλο

Ανόρθωση: Χρυσό και ολοστρόγγυλο

Η Ανόρθωση θριάμβευσε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ χάρη στο 20ό γκολ του Ράφα Λόπες με τη φανέλα της

Το γκολ του Ράφα Λόπες στο 89:45 του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ήταν… χρυσό και ολοστρόγγυλο! Η Ανόρθωση πήρε την πρώτη νίκη της στη σεζόν, βάζοντας τέλος στο κακό ξεκίνημα με ήττες από ΑΕΛ (0-2) και Απόλλωνα (1-3) στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Παράλληλα, ο ίδιος έφτασε τα 20 τέρματα με τη φανέλα της.

Άλλωστε, ο Πορτογάλος σέντερ φορ αποτελεί τη μεγαλύτερη ελπίδα της «Μεγάλης Κυρίας» για το σκοράρισμα και το βράδυ του Σαββάτου φρόντισε να το υπενθυμίσει σε όλους. Όσοι μάλιστα είπαν πως ήταν σοφή η επιστροφή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον περασμένο Ιανουάριο, μάλλον δεν έχουν άδικο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου…

Βλέπετε, η προηγούμενη διοίκηση, υπό την προεδρία του Κυριάκου Πραστίτη, γνώριζε για την καλοκαιρινή απαγόρευση μετεγγραφών… Έτσι προσπάθησε να ενισχύσει όσο μπορούσε το ρόστερ για τη φετινή σεζόν. Όταν της δόθηκε η ευκαιρία, δεν το πολυσκέφτηκε να επαναφέρει έναν ποδοσφαιριστή που αποδεδειγμένα «έχει το γκολ» και κατά την προηγούμενη θητεία του έδειξε ότι… του πάνε τα κυανόλευκα (έφυγε Ιανουάριο έχοντας 15 γκολ στη σεζόν).

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ