Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚεραυνός: Τα κορίτσια του μπαίνουν με θετική ψυχολογία!

Κεραυνός: Τα κορίτσια του μπαίνουν με θετική ψυχολογία!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η ωμή αλήθεια για τη γυναικεία ομάδα του Κεραυνού είναι ότι στα τελευταία χρόνια έχει χάσει την αίγλη της, υπό την έννοια ότι εδώ και μία δεκαετία, η ΑΕΛ μονοπωλεί τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων. Ωστόσο, ο Κεραυνός όντας η άλλη παραδοσιακή δύναμη στο χώρο της γυναικείας καλαθόσφαιρας είναι η ομάδα που έχει… αμφισβητήσει τη γαλαζοκίτρινη κυριαρχία, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Άραγε η νέα χρονιά, θα είναι αυτή κατά την οποία ο Κεραυνός θα τα καταφέρει, φθάνοντας στην κορυφή; Είναι βέβαια, κάτι παραπάνω και από… νωρίς για να λέμε κάτι τέτοια, μιας και η αγωνιστική περίοδος δεν έχει καν αρχίσει.

Ή μάλλον… άρχισε με τον αγώνα για το Σούπερ Καπ, στο οποίο η ερυθροκίτρινη ομάδα, νίκησε αυτήν της Λεμεσού με σκορ 70-62, κατακτώντας έτσι τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Θα είναι, λοιπόν αυτό, σημαδιακό για τα κορίτσια του Κεραυνού;

Η χρονιά που έρχεται θα δείξει και θα αποδείξει. Ωστόσο εδώ θα πρέπει να γίνουν κάποιες επισημάνσεις που έχουν να κάνουν με την ομάδα που θα παρατάξει στη νέα χρονιά ο Κεραυνός.

Πλούσιο, όσο και έμπειρο υλικό, αλλά και κορίτσια νεαρής ηλικίας που είναι ταλέντα, ενώ όπως φάνηκε στο παιχνίδι της Κυριακής, η Σαρπ θα είναι μια παίχτρια που θα βοηθήσει πολύ. Όλα αυτά μαζί, συν η θετική ψυχολογία που αποκτήθηκε μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ «βάζουν» τον Κεραυνό σε μιαν πολύ καλή προοπτική ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ