Στον Άρη θεωρούν ότι το πρώτο επίσημο δείγμα, ο αγώνας της πρεμιέρας μα αντίπαλο τον Απόλλωνα ήταν θετικό και ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Μετά από μήνες προετοιμασίας γεμάτους με ερωτηματικά, η εμφάνιση ήταν πολύ καλή και το μόνο που δεν άρεσε ήταν το «Χ».
Την ερχόμενη Δευτέρα, ο βαθμός δυσκολίας θα διατηρηθεί στα ύψη, αφού οι «Ταξίαρχοι» θα υποδεχθούν την Ομόνοια. «Για εμάς δεν αλλάζει κάτι και είναι μια πρόκληση να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», σχολίασε για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής ο εκπρόσωπος Τύπου, Κώστας Παπαδόπουλος. Αυτή, εξάλλου, θα είναι και η φιλοσοφία του Άρη στην τρέχουσα περίοδο. Σε κάθε ματς να κυνηγά το τρίποντο κι όπου… τον βγάλει η σούμα.
Διαβάστε επίσης: Ισχυρός «πονοκέφαλος» η απουσία του Χάμπου
Ο Αρτσιόμ Ράτζκοφ, είδε τους παίκτες να φτάνουν σε ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης, παρά το γεγονός ότι στερήθηκε κάποιων βασικών μονάδων. Ενόψει Ομόνοιας, θα απουσιάσει ο Χάμπος Χαραλάμπους λόγω τραυματισμού στα πλευρά, όπως επίσης και ο Βανά Άλβες. Ελ Αλάτσι και Νίκολιτς θα δοκιμάσουν στις τελευταίες προπονήσεις.














