Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Τρίτη φορά για να πιει επιτέλους νερό

Πάφος FC: Τρίτη φορά για να πιει επιτέλους νερό

Δύο φορές έφτασε στην πηγή, ισάριθμες έφυγε χωρίς να πιει νερό. Απόψε, στην τρίτη συνεχόμενη παρουσία σε Σούπερ Καπ, η Πάφος FC επιχειρεί να τελειώσει έναν ανοικτό λογαριασμό και να τοποθετήσει στην τροπαιοθήκη το μοναδικό εγχώριο τρόπαιο που δεν έχει κατακτήσει. Απέναντι στην Ομόνοια, στο Στάδιο «Αλφαμέγα» (19:30 / Alpha Κύπρου), η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο κυνηγά τον πρώτο τίτλο της σεζόν, προτού καλά-καλά καταλαγιάσει η ένταση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Η σημασία του αγώνα, εννοείται πως δεν αφήνει περιθώριο για εκτεταμένες δοκιμές, παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα και τις σημαντικές απουσίες. Ο Μαμάντοφ παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού, ο Ζοάο Κορέια εκτίει τιμωρία από τον περσινό τελικό Κυπέλλου, ενώ η ετοιμότητα των Μπρίτο και Μπιέλ θα κρίνει εάν θα συμπεριληφθούν στις τελικές επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Οι Σέρβοι στέλνουν τον Λούκα Ίλιτς στην Πάφος FC!

Ο Γκολντάρ αναμένεται να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας, με τον Ζαγκέ να διατηρεί προβάδισμα για το δεξί άκρο. Οι Σούνιτς, Πέπε και Λελέ διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ ο βασικός κορμός εκτιμάται ότι θα αποτελείται από τους Μαγιέφσκι, Ζαγκέ, Γκολντάρ, Λουίζ, Ιωάννου, Ντράγκομιρ, Γκούγκα, Κίνα, Νγκαμαλέου και έναν εκ των Άντερσον ή Λελέ.

«Θα αγωνιστούν δύο πολύ καλές ομάδες και οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά», ανέφερε ο Σα Πίντο, δίνοντας ακολούθως το πραγματικό διακύβευμα: «Δεν υπάρχει ακόμη στην τροπαιοθήκη μας τρόπαιο του Σούπερ Καπ και ονειρευόμαστε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ελπίζουμε πως επιτέλους θα το κερδίσουμε για την ομάδα, τον κόσμο και την πόλη μας».

Ο Πορτογάλος θα παρακολουθήσει και απόψε τον αγώνα από την κερκίδα λόγω τιμωρίας. Τις εντολές από τον πάγκο θα δώσει εκ νέου ο Νούνο Μοράις, όπως στο 3-0 επί της Καρμιώτισσας. Μετά τη διεκδίκηση του τροπαίου, η Πάφος FC στρέφεται στην εντός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ