ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΜάγεψε και στο Grand Prix και έγινε ο «βασιλιάς» της Αραγονίας ο Μαρκ Μάρκεθ!

Μάγεψε και στο Grand Prix και έγινε ο «βασιλιάς» της Αραγονίας ο Μαρκ Μάρκεθ!

Ο Μαρκ Μάρκεθ ήταν ο μεγάλος νικητής στο Grand Prix της Αραγονίας, με τον Ισπανό αναβάτη της Ducati να βλέπει πρώτος την καρό σημαία!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το 13ο αγωνιστικό τριήμερο του Moto GP για τον Μαρκ Μάρκεθ!

Ένα 24ωρο μετά την ιστορική του νίκη στο Sprint Race, ο Ισπανός αναβάτης της Ducati είδε πρώτος την καρό σημαία και στο Grand Prix της Αραγονίας, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του στην πίστα της πατρίδας του!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής έδωσε μια σπουδαία και μεγάλη μάχη με τους Πέδρο Ακόστα και Μάρκο Μπετζέκι, οι οποίοι και συμπλήρωσαν την τριάδα του βάθρου, την στιγμή όπου υπήρξαν συνολικά πέντε εγκαταλείψεις οδηγών λόγω πτώσεων.

Εντυπωσιακές ήταν οι στιγμές μετά το τέλος του GP με τον Μαρκ Μάρκεθ να πηγαίνει στην εξέδρα όπου βρίσκονταν οι θαυμαστές του και να πανηγυρίζουν μαζί τη μεγάλη αυτή νίκη που του επέτρεψε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στη βαθμολογία των αναβατών στους 19 βαθμούς και τον πρωτοπόρο Χόρχε Μάρτιν.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ