Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στην Ανόρθωση, την προσεχή Κυριακή στο «Αλφαμέγα». Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν δημιουργήσει θετική παράδοση τα τελευταία τρία χρόνια, ξεκινώντας κάθε σεζόν με νίκη, και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους.
Την περσινή περίοδο επικράτησαν με 2-0 στην έδρα τους, ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν πανηγύρισαν εκτός έδρας νίκες, απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαΐου (4-2) και τη Δόξα (1-0). Η τελευταία ήττα σε πρεμιέρα καταγράφηκε τη σεζόν 2022-23, όταν η ΑΕΛ έχασε από τον Άρη με 1-2.
Ο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του θα επιδιώξουν την καλή εμφάνιση, συνδυάζοντάς την με το πολυπόθητο τρίποντο, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα για τις φετινές τους φιλοδοξίες. Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει τον Κονσεϊσάο, με την ελπίδα να προλάβει την πρεμιέρα. Διαφορετικά, τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να καλύψει ο Παπαγεωργίου.
Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: «Λέοντας» ξανά ο Ευαγόρας Αντωνίου
Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται ο μετεγγραφικός σχεδιασμός, με στόχο την απόκτηση τουλάχιστον ενός ακόμη μέσου. Παράλληλα, ο πρόεδρος δεξιώθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε μια ξεχωριστή βραδιά εν πλω, με στόχο τη σύσφιξη των δεσμών της γαλαζοκίτρινης οικογένειας.














