Η Ροντίνα Μόσχας, ιδιοκτησίας του Σεργκέι Λομάκιν, ο οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης της Πάφος FC, είναι η ομάδα από τη Ρωσία που επιχείρησε δύο φορές να αποκτήσει τον Σενού Κουλιμπαλί. Και στις δύο περιπτώσεις, ωστόσο, η Ομόνοια απάντησε αρνητικά, δείχνοντας έμπρακτα πόσο υπολογίζει στον δυναμικό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας.
Παρά τα δύο «όχι», πάντως, η υπόθεση δεν φαίνεται να έχει κλείσει οριστικά. Η αινιγματική ανάρτηση του Κουλιμπαλί, με το μήνυμα «κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, φύγε και δες πόσο γρήγορα θα αντικατασταθείς», σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η μετεγγραφική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
Διαβάστε επίσης: Ευρώπη και… όχι μόνο
Καθοριστικό ρόλο θα διαδραματίσει ασφαλώς η στάση του ποδοσφαιριστή, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί και νέα πρόταση από τη Ροντίνα, η οποία ενδεχομένως να ικανοποιήσει οικονομικά την Ομόνοια. Οι πράσινοι δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως επί του θέματος, την ώρα που στις τάξεις των οπαδών υπάρχει έντονη συζήτηση. Η επιθυμία τους είναι η παραμονή του Κουλιμπαλί, αναγνωρίζοντας την αξία και την προσφορά του.














