Τη δέκατη μετεγγραφή του επισημοποίησε χθες ο Άρης, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 20χρονου Νιγηριανού επιθετικού Οριγιόμι Λέμπι (φωτό) από την IMT Βελιγραδίου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Λεμεσού. Την περασμένη σεζόν σημείωσε 16 γκολ με την ομάδα Κ19 της ΙΜΤ και παράλληλα πραγματοποίησε 18 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα και πέτυχε ένα γκολ εναντίον της Παρτίζαν, όπως σημείωσε ο Άρης στην αναφορά του για τον ποδοσφαιριστή.
Άλλη μια μετεγγραφή που εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας φιλοσοφίας του Άρη, επενδύοντας σε ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, αλλά που έχουν την εμπειρία να βοηθήσουν την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της. Αυτός δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη, όπως λέχθηκε και επισήμως. Η ηλικία των ποδοσφαιριστών που ο Άρης έντυσε στα πράσινα κυμαίνεται από τα 19 έως τα 22 χρόνια. Ο σχετικός πίνακας είναι ενδεικτικός. Ο μέσος όρος ηλικίας ανέρχεται στα 20,9 χρόνια. Ποδοσφαιριστές που θέλουν να χτίσουν όνομα, έχουν φιλοδοξίες και μέσω του Άρη τους δίνεται η ευκαιρία πέρα του να είναι χρήσιμοι να κάνουν και το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Οι Ζούλιο Σέζαρ και Αλεξάντερ Μαρτίνοφ έχουν παραχωρηθεί στην Καρμιώτισσα με τη μορφή δανεισμού.
Δείτε επίσης: Άρης: Κόσμος πάει και έρχεται…
Εξάλλου, οι πράσινοι δίνουν σήμερα (19:00, Cytavision1) το τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Αλφαμέγα». Μια βδομάδα πριν την πρεμιέρα και το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο Ράτζκοφ έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στην ενδεκάδα που προορίζει για το πρώτο επίσημο ματς και να κάνει δοκιμές.














