Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΝτιναμό Σίτι: Ο Μπαρδί πέταξε… πενηντάευρα και έταξε €500.000 σε αποκλεισμό της Πάφος FC! (vid)

Ντιναμό Σίτι: Ο Μπαρδί πέταξε… πενηντάευρα και έταξε €500.000 σε αποκλεισμό της Πάφος FC! (vid)

Με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο πανηγύρισε η Ντιναμό Σίτι την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, εκεί όπου πλέον την περιμένει η Πάφος FC. Ο πρόεδρος της αλβανικής ομάδας, Αρντιάν Μπαρδί, κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση επί της Αούντα και φρόντισε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το κλίμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αλβανικού Top Channel, ο ισχυρός άνδρας της Ντιναμό Σίτι εμφανίζεται να πετά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ στον αέρα, μπροστά στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, ως επιβράβευση για την επιτυχία τους.

Και όπως φαίνεται, ο Μπαρδί δεν θέλει να σταματήσει εκεί. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Ντιναμό έχει τάξει ένα ιδιαίτερα υψηλό οικονομικό μπόνους, ύψους 500.000 ευρώ, σε περίπτωση που η ομάδα του καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πάφος FC και εξασφαλίσει την παρουσία της στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ