Σε τερματοφύλακα και μεσοεπιθετικό επικεντρώνει τις προσπάθειές της η Ομόνοια, με στόχο να ολοκληρώσει τον αρχικό μετεγγραφικό της σχεδιασμό. Για τη θέση «1», το όνομα του Τόμας Καμίνσκι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων, ενώ για τη θέση «10» έχει συνδεθεί έντονα το όνομα του Τάσου Μπακασέτα με τους πράσινους.
Η περίπτωση του διεθνούς Έλληνα μεσοεπιθετικού θεωρείται δύσκολη, ωστόσο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις δεν πρέπει να αποκλειστεί. Το σενάριο θα μπορούσε να προχωρήσει είτε εφόσον ο Μπακασέτας μείνει ελεύθερος είτε εάν ο Παναθηναϊκός καλύψει μέρος του συμβολαίου του, καθώς οι απολαβές του είναι ιδιαίτερα υψηλές. Πρόκειται για επιλογή που φέρεται να αρέσει στον Μπεργκ, χωρίς όμως να αποτελεί τη μοναδική λύση που εξετάζεται.
Διαβάστε επίσης: Το ιστορικό «Στάγεν», ο πλαστικός χλοοτάπητας και η εταιρεία παραγωγής γουασάμπι
Η συγκεκριμένη περίπτωση, πάντως, αποτυπώνει την πρόθεση της Ομόνοιας να ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ της, προσθέτοντας ποιότητα και βάθος. Με περίπου τρεις εβδομάδες να απομένουν μέχρι το κλείσιμο του καλοκαιρινού μετεγγραφικού παραθύρου, οι προσπάθειες εντείνονται. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία κενή θέση στον Κατάλογο Α, ενώ ενδεχόμενη αποχώρηση του Ουζόχο θα ανοίξει ακόμη μία, χωρίς να αποκλείεται και επιπλέον κίνηση.














