Με τις πρώτες αναμετρήσεις για τα πλέι οφ συνεχίζεται το Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρώτη… δόση αγώνων θα διεξαχθεί σήμερα, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αύριο.
Το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στη Σόφια, όπου η ΑΕΚ Αθηνών θα φιλοξενηθεί από τη Λέφσκι, με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα την καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στη League Phase, ενόψει του επαναληπτικού, που θα γίνει στην Αθήνα.
Η ελληνική ομάδα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και να φύγει από τη βουλγαρική πρωτεύουσα με τις βάσεις για την πρόκριση. Ο Μάρκο Νίκολιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στον σχεδιασμό του και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.
Το πρόγραμμα:
Σήμερα (22:00): Λέφσκι Σόφιας – ΑΕΚ, Ντίναμο Ζάγκρεμπ – Βίκινγκ, Φενέρμπαχτσε – Λιόν.
Αύριο (22:00): Σέλτικ – ΛΑΣΚ Λιντζ, Σλόβαν Μπρατισλάβας – Τσέλιε, Χάποελ Μπερ Σεβά – Σαμπάχ, Ναϊμέγκεν – Μπόντο Γκλιμτ.














