Μετά την ολοκλήρωση και του τρίτου (βασικού) σταδίου προετοιμασίας στο εξωτερικό, ο Άρης επέστρεψε στη βάση του και μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τον συμπολίτη Απόλλωνα.
Ο Ράτζκοφ καλείται μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις, αλλά και το φιλικό του προσεχούς Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΛ, να καταλήξει στις οριστικές του αποφάσεις για τον βασικό κορμό και τις επιλογές που θα αποτελέσουν τη βάση της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν. Καθοριστικό ρόλο θα διαδραματίσει και η αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Εκτός δράσης παραμένουν οι Βανά Άλβες, Παζέ, Γκάουσταντ και Λουκουμπάρ.
Δείτε επίσης: Παπαδόπουλος: «Αυτή η εβδομάδα θα φέρει μετεγγραφικές εξελίξεις – Στόχος η Ευρώπη»
Την ίδια ώρα, οι πράσινοι συνεχίζουν να εξετάζουν την αγορά για περαιτέρω ενίσχυση, με την απόκτηση επιθετικού να βρίσκεται στο επίκεντρο. Παράλληλα γίνονται σκέψεις και για προσθήκη τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Βανά Άλβες, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες. Ο Ζάντρο να είναι η μοναδική λύση. Ο Άρης ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νεανικό, αλλά ποιοτικό και φιλόδοξο σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί.














