Μεγάλη ανατροπή πέτυχε η Πάφος FC, η οποία μετέτρεψε την ήττα με 2-0 στη Κροατία σε νίκη με 4-0! Οι γαλάζιοι με εμφατικό τρόπο προκρίθηκαν στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Σάλτσμπουργκ. Μετά το τέλος του αγώνα ο γενικός διευθυντής της ομάδας στάθηκε στο χαρακτήρα της ομάδας του. Επίσης μίλησε για το μετεγγραφικό πλάνο, ξεκαθαρίζοντας πως θα γίνουν προσεγμένες κινήσεις.
«Αυτή η ομάδα νομίζω όταν αγωνίζεται στην Ευρώπη βάζει το καλό της το κοστούμι. Ένα γήπεδο που μας πάει πάρα πολύ. Αυτό σήμερα ήταν ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα».
«Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που είχε μεγάλη ένταση από εμάς. Κυνηγήσαμε το γκολ μέχρι τέλους, είδατε τι τρεξίματα είδαμε. Δεν είχαμε πάρα πολλές επιλογές, είχαμε όμως κάποιους παίκτες που έλαμψαν όπως οι Λέλε και Γκούγκα. Πρέπει να δίνουμε χρόνο προσαρμογής στους παίκτες».
Αν θα γίνει περεταίρω ενίσχυση: «Θα δούμε, θα γίνουν προσεγμένες κινήσεις. Μπορεί να έχουμε κάποιες ατυχίες. Θα ξεκαθαρίσει αύριο του Ζαζα και μετά θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Είναι επίπονοι αυτοί οι αγώνες οι ευρωπαϊκοί. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η πορεία της ομάδας. Θα δώσουμε τη μάχη μας, όπως τη δώσαμε σήμερα. Είναι μια ομάδα too hard to die».














