Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔύσκολες στιγμές για Ρόσα: Ο θείος του πήγε για ψάρεμα και βρήκαν μόνο τη βάρκα

Δύσκολες στιγμές για Ρόσα: Ο θείος του πήγε για ψάρεμα και βρήκαν μόνο τη βάρκα

Μεγάλη αγωνία περνάει τις τελευταίες ώρες η οικογένεια του Ντιέγκο Ρόσα του ΑΠΟΕΛ. Αυτό διότι όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με αναρτήσεις του, αγνοείται ο θείος του. Σύμφωνα με τον μέσο των γαλαζοκιτρίνων ο θείος του πήγε για ψάρεμα, ωστόσο το μόνο που βρήκαν ήταν τη βάρκα του. Ο Ρόσα κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί για να βοηθήσει στο ψάξιμο.

Οι δύο αναρτήσεις από τον χαφ του ΑΠΟΕΛ:

«Χρειαζόμαστε να ενταθούν οι έρευνες στη θάλασσα, αλλά και από αέρος. Πυροσβεστική και Graer (ειδική αεροπορική μονάδα διάσωσης), όποιος έχει επαφές, ας μας βοηθήσει».

«Όποιος μπορεί, ας δώσει προσοχή στην οικογένεια! Ο θείος μου πήγε για ψάρεμα και το μόνο που βρήκαν ήταν η βάρκα του!!».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ