Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: «Πλήρωσε» λάθη και αστοχία, το μυαλό στη Ρουμανία

ΑΕΚ: «Πλήρωσε» λάθη και αστοχία, το μυαλό στη Ρουμανία

Επιβλητική εμφάνιση δεν πραγματοποίησε η ΑΕΚ, αλλά ούτε και η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ μπορεί να πει κανείς πως κυριάρχησε κατά κράτος. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα της Λάρνακας «τιμωρήθηκε» για την αστοχία της, αλλά και για το λάθος του Φαν ντερ Χορν, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 0-1.

Πιο αναλυτικά, στο πρώτο τους παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ οι κιτρινοπράσινοι μπήκαν με επιθετική διάθεση και μέχρι το 30’ «σπατάλησαν» αρκετές ευκαιρίες. Κορυφαία όλων φυσικά τα δύο δοκάρια στο 22’. Αρχικά με το πλασέ του Λαγιούνι και ακολούθως με την κεφαλιά του Μπάγιτς. Στην πορεία οι Ισραηλινοί ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Αμέσως με την αποβολή του Ολλανδού στόπερ της ΑΕΚ σκόραραν με απευθείας εκτέλεση φάουλ κι ακολούθως έλεγξαν το ρυθμό. Εξάλλου, όσο το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος πίεσαν ανεπιτυχώς και για ένα δεύτερο γκολ.

Σε γενικές γραμμές, πέραν της συγκυρίας με την κόκκινη κάρτα, η Μπεϊτάρ έδειξε ότι μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Για να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα η ΑΕΚ θα χρειαστεί να κτίσει στο πρώτο ημίωρο, παρουσιάζοντας ωστόσο σαφώς μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Σίγουρα μια εντός έδρας ήττα φέρνει απογοήτευση, αλλά την ίδια ώρα πρόκειται για ένα ρευστό αποτέλεσμα. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Μάουρο Καμορανέζι έδωσε το σύνθημα για ανατροπή των δεδομένων στη Ρουμανία και εναπόκειται πλέον στους ποδοσφαιριστές του να τα καταφέρουν.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ